και οταν τους ειπε 1,900,τρελαθηκαν.
Όπως βλέπεις Στελιο προβλήματα υπάρχουν παντού , και όχι μονο
σε μια εταιρία !!!!!!!!!!!!!
ο δισκος δεν μπορει να ανταποκριθει στις αυξημενες αναγκες βαρους του αμαξωματος (1700κιλα)
βεβαια παντα υπαρχει λυση
και γι αυτο η αντιπροσωπεια αλλαζει δισκους στην εγγυηση ενω ειναι υλικο τριβης
εχω δει σε συνεργειο να αλλαζουν δισκο και σε RX-8 σχεδον καινουργιο
πιστευω οτι η Mazda φαχνεταινα ψαχνει για ανθεκτικοτερο υλικο και γι αυτο αλλαζει δισκο χωρις πολυ συζητηση
τωρα εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα εκτος απο καποιες φορες που μυρισε κοτοπουλιλα

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:
πολυ σωστα Θαναση μου...παρα πολυ σωστα![]()
ειναι αυξημενο το βαρος του αμαξωματος και νομιζω οτι η Mazda σε αυτον τον τομεα θα επρεπε να ενισχυθει και οχι μονο οταν παρουσιαστει προβλημα....παντως μην παμε πιο μακρυα...απειρα αυτοκινητα να πιεστουν θα μυρισει ο δισκος,ποσο δε μαλλον για ενα τοσο γρηγορο και βαρυ οχημα!ομως στα 1,900 χλμ δεν ειναι δυνατον ο φιλος με το CX 7 να το ειχε κακοποιησει...αστοχια υλικου λοιπον και η λυση θα ειναι η αλλαγη του με πιο ενισχυμενο μεσα απο την Mazda![]()

M6CRAZY έγραψε:ομως στα 1,900 χλμ δεν ειναι δυνατον ο φιλος με το CX 7 να το ειχε κακοποιησει
Μη το λές αυτό Πρόεδρε...![]()
![]()

pankrok έγραψε:το λαθος ειναι οτι στην ελλαδα δεν ζηταει ο εισαγωγεας αυτοματα κιβωτια.
σε αυτ τα κιλα μονο ο υδραυλικος μετατροπεας ροπης του αυτοματου κιβωτιου μπορει να ανταπεξελθει.
φυσικα μπορει κανεις να τον παρει ανα χειρας απλα αν παει να τραβηξει πχ μια βαρκα στην αμμο και να επιμενει . αλλα γενικα ειναι πολυ πιο ανθεκτηκα τα αυτοματα απο τα χειροκινητα.
εμενα παλι το αυτοκινητο βρωμαει απο καινουριο συμπλεκτιλα , ενω οταν δοκιμασα να παρκαρω σε μια χωματινη ανωμαλη κατηφορια εγινε το ελα να δεις (με κλειστη μυτη παντα).
τον περιμενω συντομα τον συμπλεκτη (και συντομα ειναι πριν τα 60000) οποτε θα δειξει τι θα μπει.
μπαι δε γουει , δισκοπλακες εχει στραβωσει κανεις αλλος εν ελλαδι η ειμαι ο πρωτος ? (να ανοιξουμε αλλο θεμα για αυτο?)

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:η επιθυμια σας διαταγη κυριε Αρη μας![]()
![]()
![]()

Giaris έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:η επιθυμια σας διαταγη κυριε Αρη μας![]()
![]()
![]()
γιου αρ ανπέκταμπλ.....![]()
![]()
![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης