[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Ιούλ 26, 2026 10:30 ]

Γεια σας και απο μενα παιδες...

Γεια σας και απο μενα παιδες...

Δημοσίευσηαπό RotarySokrates.com την Σάβ Δεκ 13, 2008 14:28

Ονομαζομαι Σωκρατης ,ειμαι 29 ετων,κατοικος Θεσσαλονικης και κατοχος ενος κοκκινου παραγοντα ρο-χι 8 εδω και ενα χρονο περιπου.Εχω γραψει στο παρελθον σε φορουμ για ρχ αλλα επειδη δεν τα πηγαινω καλα με τους ελιτιστες και τους παντογνωστες αποστασιοποιηθηκα οικειοθελως απο τις εν λογω ιστοσελιδες.Το κλιμα στο μαζντασπιντκλαμπ εκ πρωτης οψεως φαινεται διαφορετικο.Φρεσκος λοιπον και εδω και δεχομαι τα καλωσορισματα σας...
Παοκαρα και τα μυαλα στον ροτορα...
Άβαταρ μέλους
RotarySokrates.com    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: '06 Rx8 Cosmo

Re: Γεια σας και απο μενα παιδες...

Δημοσίευσηαπό Makisma την Σάβ Δεκ 13, 2008 15:57

RotarySokrates.com έγραψε:Το κλιμα στο μαζντασπιντκλαμπ εκ πρωτης οψεως φαινεται διαφορετικο.Φρεσκος λοιπον και εδω και δεχομαι τα καλωσορισματα σας...

Το MazdaSpeedClubσε καλωσορίζει Σωκράτη με φιλικά αισθήματα εσενα και το rx σου . :lol:
Το κλίμα εδώ είναι μονό φιλικό Σωκράτη μου απ όλα τα παιδιά.
Μιλάμε για τα μηχανοτεχνικα μας ,κάνουμε και τις πλακιτσες μας ,
και τις συναντήσεις μας ,και περνάμε όμορφα.:lol:
Πες μας δυο λογια για το8αρι σου . Το έχεις πειράξει καθόλου ;)
Θα μας βάλεις κάποια φωτογραφιουλα φαντάζομαι.
Καλή παραμονή και καλά ποσταρισματα Σωκρατη . :lol: :lol:
Οταν Κάποιος Σε Κατηγορεί Οτι Κάνεις Μόνο Οτι Θέλεις Εσύ, Συνήθως Εννοεί Οτι Δεν Κάνεις Οτι Θέλει Αυτός.
Makisma    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 TOURING CLIMA HATCHBACK

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Σάβ Δεκ 13, 2008 18:19

καλως τον Σωκρατη απο την ωραια Θεσσαλονικη με το ομορφο Rx και το πραγματικα πρωτοτυπο nickname!! :D καταρχην να σε ευχαριστησουμε για τα καλα σου λογια που μας δινουν δυναμη και ελπιδα...τωρα εισαι και εσυ σε θεση να χαρεις το νεο σου σπιτικο για σενα και το 8αρι σου :D
ποσα χιλιομετρα εχεις με αυτο Σωκρατη ?εχεις βελτιωσει κατι? :)
ποια εκδοση εχεις? :)
ευχομαι απροβληματιστο,δυνατο και με 9αρες εκκωφαντικες :twisted:
καλα ποσταρισματα να εχεις φιλε μας Σωκρατη,με επικοδομητικες και ευχαριστες στιγμες στην οικογενεια του Mazdaspeed Club :)
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό Yiorgos (mx-3) την Σάβ Δεκ 13, 2008 19:09

Σωκράτη έχεις το "καλώς ήρθες" από όλα τα παιδιά εδώ μέσα, το κλίμα είναι ευχάριστο στο site. Αν παρ΄όλα αυτά έχεις να μοιραστείς γνώσεις και εμπειρίες να ξέρεις ότι είναι καλοδεχούμενες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Yiorgos (mx-3)    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mx-3 gt-x

Δημοσίευσηαπό RotarySokrates.com την Σάβ Δεκ 13, 2008 19:51

Ευχαριστω για το καλωσορισμα παιδια.Με τη σειρα μου να ευχηθω σ'ολο τον κοσμο του φορουμ καλα χριστουγεννα και το νεο ετος να φερει ο,τι παρελειψε το παλιο.Την υγεια μας να εχουμε και ολα τ'αλλα διορθωνονται.Οσον αφορα το αυτοκινητο μου,ειναι κοκκινο κοσμο,να πω οτι το εχω κρατησει τελειως ''μαμα'' αν εξαιρεσουμε τις ζαντες,τις φιμε μεμβρανες και τους λαμπτηρες λεντ που εχω περασει στα πισω φαναρια.Μεχρι στιγμης ,το εχω εναν χρονο και ενα μηνα περιπου και εχω διανυσει 24 χιλ. χλμ.Στο στρωσιμο ακολουθησα τις οδηγιες της Racingbeat και αφου ολοκληρωσα την διαδικασια στις 4000 χλμ περιπου,αρχισε η διαδικασια του...ξεκαπνισματος :lol: .Εν ολιγοις τα τελευταια 20000 χλμ δινω συχνα την δυνατοτητα στα ''οργανα ταξης και ασφαλειας'' του κρατους μας να με τιμωρισουν.Οι 7-8-9αρες βρισκονται στο καθημερινο προγραμμα μετα το απαιτουμενο ζεσταμα εννοειται.Το αυτοκινητο βρεθηκε στο συνεργειο σχεδον καθε 5 χιλιαδες χλμ για αλλαγη λαδιων και το τακτικο του σερβις ενω απρογραμματιστα βρεθηκε 2 φορες στο φανοποιειο επειδη με χτυπησαν ενω ημουν παρκαρισμενος (σπανια παρκαρω εκτος παρκινγκ).Περα απο αυτα,δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα ειτε μηχανικο ειτε ηλεκτρολογικο.Ποτε δεν αρνηθηκε να παρει μπρος,ακομα και με θερμοκρασιες κατω του μηδενος,ενω οι μοναδικοι τριγμοι που ακουγονται προερχονται απο το βαθος του ταμπλω.Πιστευω οτι τα μαζντα ειναι απο τα πιο σπορτιφ,ομορφα και τιμια αυτοκινητα της ελληνικης αγορας αλλα οχι και απο τα πιο ποιοτικα.Οπως και να 'χει,επειδη δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το κρατησω η αν θα το πουλησω σε 2-3 χρονια,δεν εχω καταληξει ακομα στις μετατροπες που θα του κανω.Συντομα θα πεταξω τα ''μαμα'' ελαστικα για να βαλω κατι με πιο μαλακη γομα ενω καποια στιγμη θα αλλαχτει ο καταλυτης με εναν μεταλλικο και ισως να μπουν και παχυτερες αντιστρεπτικες με αλλα σινεμπλοκ.Φρενα και αμορτισερ θα αλλαχτουν αναλογα με τις μετατροπες. Παντως δεν αποκλειεται να καταληξει ενα τετοιο τερατακι

Εικόνα κατω απο το καπω μου...
Άβαταρ μέλους
RotarySokrates.com    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό Makisma την Σάβ Δεκ 13, 2008 20:18

RotarySokrates.com έγραψε:στις 4000 χλμ περιπου,αρχισε η διαδικασια του...ξεκαπνισματος :lol: .

Απ` ότι ξερω Σωκράτη η διαδικασία …ξεκαπνίσματος πρέπει να συνεχισθεί … σε καθημερινή βάση , για τα επόμενα διακόσιες χιλιάδες χιλιόμετρα . :o
Να είσαι καλά να το χαίρεσαι :lol: :lol:
Οταν Κάποιος Σε Κατηγορεί Οτι Κάνεις Μόνο Οτι Θέλεις Εσύ, Συνήθως Εννοεί Οτι Δεν Κάνεις Οτι Θέλει Αυτός.
Makisma    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 TOURING CLIMA HATCHBACK

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Σάβ Δεκ 13, 2008 20:32

Με τη σειρα μου να ευχηθω σ'ολο τον κοσμο του φορουμ καλα χριστουγεννα και το νεο ετος να φερει ο,τι παρελειψε το παλιο.Την υγεια μας να εχουμε και ολα τ'αλλα διορθωνονται

να εισαι καλα βρε Σωκρατη και ευχαριστουμε θερμα!ευχομαι υγεια και ευτυχια σε σενα και την οικογενεια σου,αλλα και σε ολον τον κοσμο! :D αυτο παντως το ετος βλεπω οτι ολοι συμφωνουμε,καλυερα να μην ξαναρθει...το 2009 να φερει αισιοδοξια,χαρα και υγεια!

πολυ καλα εκανες με το απαιτουμενο στρωσιμο,διοτι οπως και να εχει,οσο και αν σκιζονται στον παγκο προς δοκιμην οι κινητηες θελουν τον απαραιτητο χρωνο να πατησουν σωστα τα μεταλλα,οπως και το σασμαν!
Οι 7-8-9αρες βρισκονται στο καθημερινο προγραμμα μετα το απαιτουμενο ζεσταμα εννοειται.Το αυτοκινητο βρεθηκε στο συνεργειο σχεδον καθε 5 χιλιαδες χλμ για αλλαγη λαδιων και το τακτικο του σερβις

ευγε!!!το αξιζει το ρχ οπως και καθε αυτοκινητο,αλλα ιδιως το 8αρι που οπως λεω ειναι ενα ιδιαιτερο αυτοκινητο το οποιο χρειαζεται ιδιαιτερη φροντιδα :inlove:

Ποτε δεν αρνηθηκε να παρει μπρος,ακομα και με θερμοκρασιες κατω του μηδενος,ενω οι μοναδικοι τριγμοι που ακουγονται προερχονται απο το βαθος του ταμπλω.Πιστευω οτι τα μαζντα ειναι απο τα πιο σπορτιφ,ομορφα και τιμια αυτοκινητα της ελληνικης αγορας αλλα οχι και απο τα πιο ποιοτικα.

εδω τα λες ολα για το υπεροχο αυτο αυτοκινητο και θα πω οτι μου κανει εντυπωση για Mazda τριξιμο,κατι το οποιο συνανταμε πολυ σπανια εως σπανιοτατα!
σχετικαμε την ποιοτητα σαν κατοχος γνωριζεις καλυτερα φυσικα,αλλα εγω την βρισκω πολυ καλη...σε ποιους τομεις αναφερεσαι οταν λες θα μπορουσε και καλυτερη :) ?εννοειται πως θα μπορουσε και καλυτερα,αλλα εδω το 350Ζ που εχει κατωτερης ποιοτητας σε καποια σημεια και κοστιζει 50,000+ ε ;)
;)
το 3ροτορο ονειρο σου θα ειναι :bow: :bow:
ευχομαι οτιδηποτε με το καλο :) !
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό RotarySokrates.com την Σάβ Δεκ 13, 2008 20:49

makisma έγραψε:
RotarySokrates.com έγραψε:στις 4000 χλμ περιπου,αρχισε η διαδικασια του...ξεκαπνισματος :lol: .

Απ` ότι ξερω Σωκράτη η διαδικασία …ξεκαπνίσματος πρέπει να συνεχισθεί … σε καθημερινή βάση , για τα επόμενα διακόσιες χιλιάδες χιλιόμετρα . :o
Να είσαι καλά να το χαίρεσαι :lol: :lol:
εμ γιατι νομιζεις οτι το πηρα βρε Μακη...; επειδη το ''ξεκαπνισμα'' δεν ειναι προαιρετικο,αλλα υποχρεωτικο σε καθημερινη βαση... :lol: 100 -150 χιλιαδες χλμ ας αντεξει και θα ειμαι ''one happy camper''...
Άβαταρ μέλους
RotarySokrates.com    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό RotarySokrates.com την Σάβ Δεκ 13, 2008 21:03

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:
Με τη σειρα μου να ευχηθω σ'ολο τον κοσμο του φορουμ καλα χριστουγεννα και το νεο ετος να φερει ο,τι παρελειψε το παλιο.Την υγεια μας να εχουμε και ολα τ'αλλα διορθωνονται

να εισαι καλα βρε Σωκρατη και ευχαριστουμε θερμα!ευχομαι υγεια και ευτυχια σε σενα και την οικογενεια σου,αλλα και σε ολον τον κοσμο! :D αυτο παντως το ετος βλεπω οτι ολοι συμφωνουμε,καλυερα να μην ξαναρθει...το 2009 να φερει αισιοδοξια,χαρα και υγεια!

πολυ καλα εκανες με το απαιτουμενο στρωσιμο,διοτι οπως και να εχει,οσο και αν σκιζονται στον παγκο προς δοκιμην οι κινητηες θελουν τον απαραιτητο χρωνο να πατησουν σωστα τα μεταλλα,οπως και το σασμαν!
Οι 7-8-9αρες βρισκονται στο καθημερινο προγραμμα μετα το απαιτουμενο ζεσταμα εννοειται.Το αυτοκινητο βρεθηκε στο συνεργειο σχεδον καθε 5 χιλιαδες χλμ για αλλαγη λαδιων και το τακτικο του σερβις

ευγε!!!το αξιζει το ρχ οπως και καθε αυτοκινητο,αλλα ιδιως το 8αρι που οπως λεω ειναι ενα ιδιαιτερο αυτοκινητο το οποιο χρειαζεται ιδιαιτερη φροντιδα :inlove:

Ποτε δεν αρνηθηκε να παρει μπρος,ακομα και με θερμοκρασιες κατω του μηδενος,ενω οι μοναδικοι τριγμοι που ακουγονται προερχονται απο το βαθος του ταμπλω.Πιστευω οτι τα μαζντα ειναι απο τα πιο σπορτιφ,ομορφα και τιμια αυτοκινητα της ελληνικης αγορας αλλα οχι και απο τα πιο ποιοτικα.

εδω τα λες ολα για το υπεροχο αυτο αυτοκινητο και θα πω οτι μου κανει εντυπωση για Mazda τριξιμο,κατι το οποιο συνανταμε πολυ σπανια εως σπανιοτατα!
σχετικαμε την ποιοτητα σαν κατοχος γνωριζεις καλυτερα φυσικα,αλλα εγω την βρισκω πολυ καλη...σε ποιους τομεις αναφερεσαι οταν λες θα μπορουσε και καλυτερη :) ?εννοειται πως θα μπορουσε και καλυτερα,αλλα εδω το 350Ζ που εχει κατωτερης ποιοτητας σε καποια σημεια και κοστιζει 50,000+ ε ;)
;)
το 3ροτορο ονειρο σου θα ειναι :bow: :bow:
ευχομαι οτιδηποτε με το καλο :) !

φιλε Νασο ...παρελειψα να γραψω οτι ειμαι ψειρας οσον αφορα την αισθηση και τους ηχους του αυτοκινητου,μιας και ξερω οτι οποιοδηποτε μηχανικο προβλημα εχει αντικτυπο και στα δυο.Το θεμα των τριγμων το αναφερω γιατι κατα καιρους εχω διαβασει αναλογα παραπονα απο ιδιοκτητες 8αριου.Προσωπικα,οι τριγμοι,δεν αφορουν παραπονο μου οσο παρατηρηση μιας και οι δρομοι μας δεν κανουν για τετοιου ειδους αυτοκινητα.Το 8αρι μπορει να μην εχει την ποιοτητα μιας bmw,mercedes,porsche αλλα αντιστοιχα δεν εχει ουτε την τιμη τους.Οσο για το 350 z ...το προβλημα της ποιοτητας των πλαστικων του ισως να μην ηταν τοσο μεγαλο αν κοστιζε στην ελλαδα οσο κοστιζει και στο εξωτερικο.Παντως οντως ειναι κακης ποιοτητας-ποιοτητας επιπεδου micra...
Άβαταρ μέλους
RotarySokrates.com    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό SPYROS901 την Κυρ Δεκ 14, 2008 00:20

Καλως ορισες ΑΡΕΞ8κια Σωκρατη καλα ποσταρισματα και καλο διαβασμα...Απο Θεσσαλονικη και εσυ ε?Αιντε μπραβο...Σε πια περιοχη μενεις?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SPYROS901    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX8

Δημοσίευσηαπό The Reaper την Κυρ Δεκ 14, 2008 03:40

φιλε μου σωκρατη καλως μας ηρθες και καλα ποστ.θα καταλαβεις ποσο διαφορετικο ειναι το http://www.mazdaspeedclub.gr.και παλι καλως μας ηρθες
Dont mess with my xedos 6
Άβαταρ μέλους
The Reaper    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Xedos 6 (το σαραβαλακι μου!!!)

Δημοσίευσηαπό Rotary Reloaded την Κυρ Δεκ 14, 2008 08:27

Καλές ήρθες Σωκράτη στην παρέα του http://www.mazdaspeedclub.gr καλά ποσταρίσματα σου εύχομαι :mazda: :mazda: ;) ;) :) :) :)
Rotary Reloaded    

Γένος:

Δημοσίευσηαπό exmanos την Κυρ Δεκ 14, 2008 09:36

Welcome Socrates!Παντα χαιρομαι να βλεπω καινουριους Rotorheads στην παρεα μας!Καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα...:)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
exmanos    
1 Bar
1 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX7 FD3S

Δημοσίευσηαπό Kid D την Κυρ Δεκ 14, 2008 13:53

καλώς ήρθες...κ επειδή βλέπω έχεις τριρότορες ανησυχίες...στο εύχομαι κάποια στιγμή!!!
Άβαταρ μέλους
Kid D    
0,0 Bar
0,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX-7 FC3S

Δημοσίευσηαπό argiris την Κυρ Δεκ 14, 2008 20:12

καλως ηρθες και απο μενα φιλε καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα
argiris    
-0,5 Bar
-0,5 Bar