RotarySokrates.com έγραψε:Το κλιμα στο μαζντασπιντκλαμπ εκ πρωτης οψεως φαινεται διαφορετικο.Φρεσκος λοιπον και εδω και δεχομαι τα καλωσορισματα σας...

κατω απο το καπω μου...
RotarySokrates.com έγραψε:στις 4000 χλμ περιπου,αρχισε η διαδικασια του...ξεκαπνισματος.

Με τη σειρα μου να ευχηθω σ'ολο τον κοσμο του φορουμ καλα χριστουγεννα και το νεο ετος να φερει ο,τι παρελειψε το παλιο.Την υγεια μας να εχουμε και ολα τ'αλλα διορθωνονται
Οι 7-8-9αρες βρισκονται στο καθημερινο προγραμμα μετα το απαιτουμενο ζεσταμα εννοειται.Το αυτοκινητο βρεθηκε στο συνεργειο σχεδον καθε 5 χιλιαδες χλμ για αλλαγη λαδιων και το τακτικο του σερβις
Ποτε δεν αρνηθηκε να παρει μπρος,ακομα και με θερμοκρασιες κατω του μηδενος,ενω οι μοναδικοι τριγμοι που ακουγονται προερχονται απο το βαθος του ταμπλω.Πιστευω οτι τα μαζντα ειναι απο τα πιο σπορτιφ,ομορφα και τιμια αυτοκινητα της ελληνικης αγορας αλλα οχι και απο τα πιο ποιοτικα.

εμ γιατι νομιζεις οτι το πηρα βρε Μακη...; επειδη το ''ξεκαπνισμα'' δεν ειναι προαιρετικο,αλλα υποχρεωτικο σε καθημερινη βαση...makisma έγραψε:RotarySokrates.com έγραψε:στις 4000 χλμ περιπου,αρχισε η διαδικασια του...ξεκαπνισματος.
Απ` ότι ξερω Σωκράτη η διαδικασία …ξεκαπνίσματος πρέπει να συνεχισθεί … σε καθημερινή βάση , για τα επόμενα διακόσιες χιλιάδες χιλιόμετρα .![]()
Να είσαι καλά να το χαίρεσαι![]()

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Με τη σειρα μου να ευχηθω σ'ολο τον κοσμο του φορουμ καλα χριστουγεννα και το νεο ετος να φερει ο,τι παρελειψε το παλιο.Την υγεια μας να εχουμε και ολα τ'αλλα διορθωνονται
να εισαι καλα βρε Σωκρατη και ευχαριστουμε θερμα!ευχομαι υγεια και ευτυχια σε σενα και την οικογενεια σου,αλλα και σε ολον τον κοσμο!αυτο παντως το ετος βλεπω οτι ολοι συμφωνουμε,καλυερα να μην ξαναρθει...το 2009 να φερει αισιοδοξια,χαρα και υγεια!
πολυ καλα εκανες με το απαιτουμενο στρωσιμο,διοτι οπως και να εχει,οσο και αν σκιζονται στον παγκο προς δοκιμην οι κινητηες θελουν τον απαραιτητο χρωνο να πατησουν σωστα τα μεταλλα,οπως και το σασμαν!Οι 7-8-9αρες βρισκονται στο καθημερινο προγραμμα μετα το απαιτουμενο ζεσταμα εννοειται.Το αυτοκινητο βρεθηκε στο συνεργειο σχεδον καθε 5 χιλιαδες χλμ για αλλαγη λαδιων και το τακτικο του σερβις
ευγε!!!το αξιζει το ρχ οπως και καθε αυτοκινητο,αλλα ιδιως το 8αρι που οπως λεω ειναι ενα ιδιαιτερο αυτοκινητο το οποιο χρειαζεται ιδιαιτερη φροντιδα
Ποτε δεν αρνηθηκε να παρει μπρος,ακομα και με θερμοκρασιες κατω του μηδενος,ενω οι μοναδικοι τριγμοι που ακουγονται προερχονται απο το βαθος του ταμπλω.Πιστευω οτι τα μαζντα ειναι απο τα πιο σπορτιφ,ομορφα και τιμια αυτοκινητα της ελληνικης αγορας αλλα οχι και απο τα πιο ποιοτικα.
εδω τα λες ολα για το υπεροχο αυτο αυτοκινητο και θα πω οτι μου κανει εντυπωση για Mazda τριξιμο,κατι το οποιο συνανταμε πολυ σπανια εως σπανιοτατα!
σχετικαμε την ποιοτητα σαν κατοχος γνωριζεις καλυτερα φυσικα,αλλα εγω την βρισκω πολυ καλη...σε ποιους τομεις αναφερεσαι οταν λες θα μπορουσε και καλυτερη?εννοειται πως θα μπορουσε και καλυτερα,αλλα εδω το 350Ζ που εχει κατωτερης ποιοτητας σε καποια σημεια και κοστιζει 50,000+ ε
![]()
![]()
το 3ροτορο ονειρο σου θα ειναι![]()
ευχομαι οτιδηποτε με το καλο!

Επιστροφή στο Νέα Μέλη-(Ελλάδα-Κύπρος)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες