[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 30, 2026 05:30 ]

Το μοτερ αποδημησε εις Κυριον

Το μοτερ αποδημησε εις Κυριον

Δημοσίευσηαπό insane_drift_rider την Τετ Φεβ 04, 2009 16:09

kalispera paidia!!!!eixa ena atixo gegonos...espase to moter apo to rx7 mou!!exo kapies apories...!eno metrisa sibiesi se gnosto mastora kai ebgale 8,3 kai 7,8 meta apo 6000xlm to metrisa se antiprosopia tis mazda kai ebgale 3,6 kai 5,1....einai fisiologiko i me koroeidepse o mastoras pou piga prota????opios gnorizi peri tou thematos i exei kapoin gnosto me metaxirismeno moer na steli...eyxaristo :P
Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Άβαταρ μέλους
insane_drift_rider    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Μazda Rx7 fc3s SR20DET

Re: Rx 7 Insane drift rider

Δημοσίευσηαπό CHABOS την Τετ Φεβ 04, 2009 16:22

Oντως θλιβερο γεγονος.Απο την αλλη ομως μπορεις να το δεις και καλο,ευκαιρια για 3ροτορο!!!!
Σχετικα με την συμπιεση σου,η διαφορες ειναι τεραστιες.Τωρα ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα,αυτο δεν μπορουμε να το γνωριζουμε.
Το θεμα μετρησης της συμπιεσης ,ο μαστορας που θα στο μετρησει ,πρεπει να ΞΕΡΕΙ.

ΥΓ.Για να βρεις μοτερ,κομματακι δυσκολο νομιζω, εκτος και αν κλεψουμε του Μανου [exmanos]. :D
CHABOS    

Γένος:

Δημοσίευσηαπό Yiorgos (mx-3) την Τετ Φεβ 04, 2009 17:21

insane_drift_rider έγραψε:kalispera paidia!!!!eixa ena atixo gegonos...espase to moter apo to rx7 mou!!exo kapies apories...!eno metrisa sibiesi se gnosto mastora kai ebgale 8,3 kai 7,8 meta apo 6000xlm to metrisa se antiprosopia tis mazda kai ebgale 3,6 kai 5,1....einai fisiologiko i me koroeidepse o mastoras pou piga prota????opios gnorizi peri tou thematos i exei kapoin gnosto me metaxirismeno moer na steli...eyxaristo :P

:| :| :| Άσχημα τα νεά :( :( :( . Τα νούμερα δεν μπορεί να αλλάξαν τόσο πολύ έτσι ξαφνικά... Ποιός ξέρει τι παίχτηκε! Όμως τώρα θα αρχίσει το κηνύγι για το στήσιμο ενός φοβερού μοτέρ :bow: :bow: :bow: !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Yiorgos (mx-3)    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mx-3 gt-x

Δημοσίευσηαπό CrazyWaters την Τετ Φεβ 04, 2009 22:28

insane_drift_rider έγραψε:kalispera paidia!!!!eixa ena atixo gegonos...espase to moter apo to rx7 mou!!exo kapies apories...!eno metrisa sibiesi se gnosto mastora kai ebgale 8,3 kai 7,8 meta apo 6000xlm to metrisa se antiprosopia tis mazda kai ebgale 3,6 kai 5,1....einai fisiologiko i me koroeidepse o mastoras pou piga prota????opios gnorizi peri tou thematos i exei kapoin gnosto me metaxirismeno moer na steli...eyxaristo :P

Ανδρεα οι διαφορες στα νουμερα που λες ειναι μεγαλες. Δεν ξερω το ποιος ειταν ο μαστορας ο 1ος που μετρισε συμπιεση αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα. Βεβαια εσυ πώς το εβλεπες το 7αρι? Εννοω οταν ειταν ζεστο, επαιρνε ευκολα μπροστα? εαν ναι τοτε η συμπιεση σου ειταν καλη, εαν οχι τοτε η συμπιεση ειταν χαμηλη. Ενα μεγαλο θεμα στα wankel ειναι και οι βενζινες. Δηλαδη με κακης ποιοτητας βενζινα μπορει να την παθεις την ζημια που επαθες.
Για δωσε παραπανω πληροφοριες.
Άβαταρ μέλους
CrazyWaters    
0,2 Bar
0,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX7 SA22, FD3S

Δημοσίευσηαπό exmanos την Πέμ Φεβ 05, 2009 05:51

Κριμα Αντρεα....:(
Το θεμα ειναι πως εσπασε?Δεν πηρε μπρος το πρωι ή εκανε μπαμ την ωρα που το εδινες λιγακι?Αν θυμαμαι καλα εσυ δεν φορουσες και καταλυτη...παιζει ρολο και αυτο...μηπως ανεβασε πιεση η τουρμπινα και δεν αντεξε το μοτερ?Οσο για τη συμπιεση μην σου κανει εντυπωση....αν ειχε καποιο προβλημα το μοτερ μεσα σε 6000 χλμ λογικο ειναι να επεσε τοσο η συμπιεση αν και με 3.6 και 5.1 δεν θα επαιρνε καν μπρος...συνηθως οταν η συμπιεση πεσει κατω απο 5 δεν κανει βημα.....
Το σημαντικο ειναι να μην πτοεισαι.....η λυση του μεταχειρισμενου δεν νομιζω οτι ειναι και η πιο σωστη εκτος να σου δωσει καποιος εγγυηση πραγμα δυσκολο για wankel...κατεβασε το,λυστο δες τη ζημια και καντου ενα σωστο rebuild....καλυτερα να το κανεις εσυ (καποιος μαστορας δλδ) και να ξερεις τι εχει γινει πανω παρα να παρεις ενα μεταχειρο που να μην ξερεις τι παιζει.... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
exmanos    
1 Bar
1 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX7 FD3S

Δημοσίευσηαπό CrazyWaters την Πέμ Φεβ 05, 2009 11:09

Στο θεμα μεταχειρισμενο μοτερ, θα συμφωνησω με τον Μανο, μονο και μονο απο την αποψη οτι πρεπει και θα ξερεις το τι γινεται στο μοτερ σου δεν πρεπει να παρεις μεταχειρισμενο και απλα να κανεις rebuild σε αυτο. Εχω δει 7αρι (το οποιο πλεον αγνοειται η τυχη του) το οποιο την τελευταια φορα που το ειδα, φορουσε το 4το μοτερ μεσα σε 2 χρονια απο τοτε που εσπασε το μαμα. Και αυτο γιατι ο ιδιοκτιτης εβαζε επανω μεταχειρισμενα μοτερ. Τα οποια ειταν αγνωστο σε τι κατασταση ειταν. Και ολα αυτα για να γλυτωσει καποια χρηματα. Να ομως που τα πληρωσε και με το παραπανω με ολα τα μοτερ που αλλαξε.
Γι αυτο η λυση ειναι ανοιγμα και ανακατασκευη. Θα πληρωσεις κατι παραπανω αλλα αδερφε θα εισαι σιγουρος.
Άβαταρ μέλους
CrazyWaters    
0,2 Bar
0,2 Bar

Δημοσίευσηαπό aar την Πέμ Φεβ 05, 2009 22:59

Γεια σου Ανδρεα
κριμα για το μοτερ πιστευω οπως πολλοι απο τα παιδια μια ανακατασκευη με λεπτομερεια ειναι η καλυτερη λυση :turbo: :turbo:
δεν μου αρεσει η ευθεια
γιατι την βλεπω σαν διαλειμα μεχρι την επομενη στροφη

http://www.alexis-hair.gr
Άβαταρ μέλους
aar    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX-7

Δημοσίευσηαπό topaz την Σάβ Φεβ 07, 2009 08:44

Καλημερα,

δεν κατάλαβαίνω τι εννοεις. Λες μετρησες συμπίεση και εβγαλε οτι εβγαλε σε γνωστό μάστορα. Μετά από 6000χλμ το μοτερ εσπασε (αν καταλαβα καλα).

τι σχεση εχει τι μετρησες πριν και μετα;

Μεταχείρο μοτερ μπορείς να βρεις παντου (νομίζω). Αν καταλαβα καλα απο την χρήση που θες να κανεις, για μενα το μεταχείρο είναι οτι πρεπει (οικονομικο).

Δεν σε κορόιδεψε κανεις, απλά "κατι εγινε" και το μοτερ εχασε συμπιεση. Υπαρχουν πολλοί λογοι που το παθαινει αυτο, μπορεις να δεις και εδω μερικους: http://www.rx7.gr

απ εκει και περα, αν δεν μπορεις να βρεις μεταχείρο μοτερ, στειλε μου ενα PM γιατι εχω κατι υποψιν μου.

Για να σου δωσω να καταλαβεις ποιος ειμαι: ο Κώστας με το ασημι FD που μενω... δίπλα σου. ;)

Καλη Ανάρωση! :)
NO ROTOR - NO MOTOR
http://www.RX7.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
topaz    
-0.6 Bar
-0.6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX-7 FD3S

Re: Το μοτερ αποδημησε εις Κυριον

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Κυρ Φεβ 08, 2009 12:48

κριμα βρε Αντρικο! :cry: παγωσα πραγματικα οταν μου ειχες στειλει και εκεινο το μηνυμα στο κιν :cry:
εντυπωση τερασατια μου εκανε και εμενα η τοσο χαμηλη συμπιεση για τοσα λιγα χιλιομετρα!ακομη και καθε μερα να του επινες το αιμα θα επεφτε τοσο πολυ???? :?
εκτος μεταχειρισμεου μοτερ λοιπον δεν υπαρχει με τιποτα η πιθανοτητα ανακατασκευης??
ευχομαι γρηγορα ννα τελειωσει η ταλαιπωρια σου και το εκπληκτικο 7αρι σου να δει και παλι δρομους και στροφες :twisted:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό Yiorgos (mx-3) την Κυρ Φεβ 08, 2009 18:33

Έμαθες μήπως τι έφταιξε τελικά φίλε rider??? :( :( :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Yiorgos (mx-3)    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mx-3 gt-x

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO την Δευτ Φεβ 09, 2009 08:34

Οταν ακουω τετοια ιδιως για ροτορες στεναχωριεμαι πολυ!
Εγω θα ηθελα να σκεφτω και και κατι αλλο!
Το οτι οι αντιπροσωπειες δεν μπαινουν καν στον κοπο οταν πεφτει η συμπιεση απο wankel να το επισκευασουν κατι ισως σημαινει!
Ισως σημαινει χασιμο εργατωρας ισως ακριβα ανταλλακτικα για επισκευη δεν ξερω!
Παντως δεν θα κατεφευγα ποτε σε λυση μεταχειρισμενου κινητηρα ή θα εφτιαχνα τον δικο μου ή θα αγοραζα καινουργη!
Τωρα στην περιπτωση σου επισκευη του ιδιου σε εξιδικευμενο μαστορα!
Δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σου πω γιατι επεσε η συμπιεση και τα <<επαιξε>>,πολλοι ειναι οι λογοι και ισως μονο ενας!
Το θεμα ειναι τωρα τι κανεις!?
Εγω προτεινω επισκευη του ιδιου και upgrade!
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ-ΑΝΔΡΩΝ ΓΑΡ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MITSUBISHI PAJERO SPORT

Δημοσίευσηαπό CrazyWaters την Δευτ Φεβ 09, 2009 10:04

ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO έγραψε:Το οτι οι αντιπροσωπειες δεν μπαινουν καν στον κοπο οταν πεφτει η συμπιεση απο wankel να το επισκευασουν κατι ισως σημαινει!
Ισως σημαινει χασιμο εργατωρας ισως ακριβα ανταλλακτικα για επισκευη δεν ξερω!

Φιλε Αντωνη εδω εισαι λαθος. Εγω την μοναδικη ανακατασκευη που εκανα ειταν στον 12Α του sa22 το 98, η οποια εγινε μεσα στην ΕΛΜΑ (διοτι δεν ηξερα και κανεναν αλλο). Οπως ειπες και εσυ ειπα για κανουργιο μοτερ οσο και να εκανε. Και με ειχε πιασει τοτε εμενα με τον πατερα μου, ενας μηχανικος και μας ειχε πει οτι δεν υπηρχε λογος να αγωρασουμε καινουργιο μοτερ, διοτι γιατι να δωσουμε τοσα λεφτα για να αγορασουμε το καβουκι (με λιγα λογια ολο τα σιδερα του μοτερ), για να μην τα πολυλογο, καινουργιο μοτερ ζηταγε η Ελμα τοτε 4.500.000 δρχ και η ανακατασκευη στοιχισε 1.800.000 δρχ. Απο τοτε μεχρι σημερα το αυτοκινητο εχει κανει περιπου 70000 χλμ μετα την ανακατασκευη και συνεχιζει να γραφει και χλμ και στο δρομο. ;)
Άβαταρ μέλους
CrazyWaters    
0,2 Bar
0,2 Bar

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO την Δευτ Φεβ 09, 2009 19:30

Φιλε Θεοδωρη ποσο καιρο εχεις να πας σε αντιπροσωπεια της mazda!?
Γιατι απο τοτε τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ!
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ-ΑΝΔΡΩΝ ΓΑΡ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MITSUBISHI PAJERO SPORT

Δημοσίευσηαπό Kid D την Τετ Φεβ 11, 2009 22:37

εγώ πάλι θα μπορούσα να μάθω ποιός ήταν αυτός ο πρώτος μάστορας???κ ποιά η αντιπροσωπεία που πήγες???

έτσι για να δούμε ποιός είναι ποιός κ τι κάνει...

απο εκεί κ πέρα περιμένουμε απάντηση σου...σου εύχομαι να λυθεί το προβλημά σου γρήγορα κ χώρις πολλές σκοτούρες...
Άβαταρ μέλους
Kid D    
0,0 Bar
0,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX-7 FC3S

Δημοσίευσηαπό CrazyWaters την Πέμ Φεβ 12, 2009 22:56

ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO έγραψε:Φιλε Θεοδωρη ποσο καιρο εχεις να πας σε αντιπροσωπεια της mazda!?
Γιατι απο τοτε τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ!

Οντως αδερφε εχω παρα πολυ καιρο να παω σε αντιπροσωπια mazda.
Άβαταρ μέλους
CrazyWaters    
0,2 Bar
0,2 Bar

Επόμενο

Επιστροφή στο Προβληματα-δυσλειτουργιες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης