[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Απρ 19, 2026 22:30 ]

The end of rx8 <<Το τελος του rx8>>

Re: The end of rx8 <<Το τελος του rx8>>

Δημοσίευσηαπό bluemike την Τετ Δεκ 02, 2015 06:14

Σε αλλο forum καποιος λεει που μαλλον ξερει λιγο παραπανω, οτι υπογραψες χαρτι που λεει οτι η πιστα δεν εχει ευθυνη
για τυχον ατυχηματα, επισης αλλου λεει καποιος αλλος οτι και να πας δικαστικα ,μετα το τελος οτιδηποτε κανεις και αφου
πληρωσεις δικηγορο, πραγματογνωμονα, λοιπα εξοδα, τρεχουσα αξια αυτοκινητου που θα σου δωσουν, τα οφελη θα ειναι
πολυ μικρα για σενα... Εγω ομως στην θεση σου θα εψαχνα οχι τον οποινδηποτε δικηγορο αλλα πιθανον ενα γνωστη τετοιων
υποθεσεων αν υπαρχει με ποσοστα παντα.., και προηγουμενα δεδικασμενα τετοια συμβαντα με πιο ηπια η πιο χειροτερα αποτελεσματα..
γιατι η πιστα με αυτην την μπαρα που την βαλανε για να προστατεψουν τον οικισκο και οχι για τον συνηθες λογο που μπαινει μια μπαρα.
Αν ειναι ετσι λοιπον τοτε στο επομενο free track day να βαλουν στην κ3 μια λαικη αγορα, στην κ7 ενα τοπικο πανηγυρι και εξω απο τα πιτς
την λαχαναγορα του ρεντη... Μαζι με ολα αυτα αν μπορει καποιος που επαθε δυστυχως ατυχημα με ευτυχως μονο υλικες ζημιες
θα βοηθησει κι αλλους ωστε να δουμε ολοι ποσο δικαιο η σαπιο ειναι το συστημα της δικαιοσυνης.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX8

Δημοσίευσηαπό Nicola την Τετ Δεκ 02, 2015 08:07

Ότι και να υπέγραψε(αν)το έκανε για να κάνει στροφές στην πίστα έστω και να τρακαρει.
Εδώ όμως υπάρχει απογείωση από κακοτεχνια στην μπάρα, με ταχύτητα που είναι μικρή.
Φανταζεστε με μεγάλη ταχύτητα, θα έκανε τριπλό τόλουπ και αξελ και άλμα πάνω από
την πίστα. Είναι αυτός ο σκοπός της μπάρας?
Κυνήγησε τον και παρτου και τα σωβρακα με δικηγόρο γνώστη όπως τα λέει και ο Μιχάλης.
2_13

LILAC SILVER A.E.
φιλικά Νίκος
Άβαταρ μέλους
Nicola    
1,6 Bar
1,6 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 GH Sedan 1.8 Touring Clima - Atos 1.0

Δημοσίευσηαπό pankrok την Τετ Δεκ 02, 2015 09:34

τα διαφορα εγγραφα αποποιησης ευθυνης δεν εχουν απαραιτητα ισχυ επειδη τα υπεγραψες.

πχ οταν σου γραφει στο παρκινγ "ασφαλιζεται τα αυτοκινητα σας, σε περιπτωση πρκαγιας ουδεμια ευθυνη εχουμε" δεν εχει καποια ιδιαιτερη αξία , καθως αν προκυψει φωτια και αποδειχθει οτι ο χωρος δεν πληρουσε τις απαιτησεις πυρασφαλιας θα τον παρει ο διαολος.

και εγω πιστευω οτι πρεπει να απευθυνθεις σε δικηγόρο

GTX2867r / forged / ported / sleeved και βλεπουμε...

Ώπα λάθος. Δις λαστ γιαρ. Τώρα όλα μανουλα!
Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX7 '08/ Honda HRV '99 / Vitara 1.4 '19

Δημοσίευσηαπό christorx8 την Τετ Δεκ 02, 2015 12:46

Συνυπογραφω για τα 5 τελευταια ποστ..η ολικη αταστροφη του αυτοκινητου προηλθε ξεκαθαρα λογο απογειωσης-τουμπας την οποια προκαλεσε η δηθεν προστατευτικη μπαρα!!!
Αυτα τα καρε μπορεις να τα τυπωσεις και ειναι ικανα οπλα στα χερια δικηγορου για να αποδειξουν οτι οχι μονο εξοδο διαφυγης δεν υπηρχε,αλλα εμποδιο το οποιο λειτουργησε δολοφονικα!!!
Χαρτι πραγματογνωμονα οτι το αυτοκινητο ηταν σε καλη κατασταση,οτι χαρτια εχεις απο service,κτεο κ.τ.λ και μαρτυρια της συνοδηγου σου για χαμηλη ταχυτητα-αναγνωριστικο γυρο,για να τεκμηριωθει οτι εσπασε σαν καλαμια-ηταν περισσοτερο για διακοσμηση και οχι επι της ουσιας.

ΥΓ.Μπαρες(για το αν αυτο βεβαια λεγετε μπαρα,το γραψαμε και παραπανω) υπαρχουν εξωτερικα των στροφων και οχι σε ευθειες για να προστατευουν τα κοντεινερ!!!

http://imgur.com/a/5j2j2

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
christorx8    
0,0 Bar
0,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: rx8

Δημοσίευσηαπό Nickcx7 την Τετ Δεκ 02, 2015 13:20

Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί για να μπείς στη συγκεκριμένη πίστα, εκτός αν είσαι για το nurburgring με νοικιάρικο αμάξι
οπότε πληρώνεις καπέλο και ασφάλιστρο κινδύνου. Εννοείται ότι στη πίστα μπαίνεις εκούσια και δεν σε αναγκάζει κανένας.
Ο κουβάς που κάποιος αναφέρει είναι το xsara vts 2.0 που στη συγκεκριμένη πίστα "ράβει" (από προσωπική εμπειρία) και εδώ μπαίνει
χαλαρααααά.....
Το οδόστρωμα επιμένω δεν είναι γυαλί και δεν είναι και σούπερ, αλλά δεν γλυστράει σε καμμία περίπτωση εκτός
εαν το επιδιώξεις. Παντως το ατύχημα του φίλου μας για μένα [url]είναι ανεξήγητο[/url] και ίσως πρέπει να τσεκάρει:
α) το σύστημα διέυθυνσης κρεμαγιέρα και τις συνδεσμολογίες της ανάρτησης (εαν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό μετά το ατύχημα)
β) το διαφορικό.

Καλό μήνα και υπομονή στο φίλο.
Ε, ρε γλέντια!!!
Εικόνα
Nickcx7    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: cx7

Δημοσίευσηαπό ghortat την Τετ Δεκ 02, 2015 13:31

Nickcx7 έγραψε:Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί για να μπείς στη συγκεκριμένη πίστα, εκτός αν είσαι για το nurburgring με νοικιάρικο αμάξι
οπότε πληρώνεις καπέλο και ασφάλιστρο κινδύνου. Εννοείται ότι στη πίστα μπαίνεις εκούσια και δεν σε αναγκάζει κανένας.
Ο κουβάς που κάποιος αναφέρει είναι το xsara vts 2.0 που στη συγκεκριμένη πίστα "ράβει" (από προσωπική εμπειρία) και εδώ μπαίνει
χαλαρααααά.....
Το οδόστρωμα επιμένω δεν είναι γυαλί και δεν είναι και σούπερ, αλλά δεν γλυστράει σε καμμία περίπτωση εκτός
εαν το επιδιώξεις. Παντως το ατύχημα του φίλου μας για μένα [url]είναι ανεξήγητο[/url] και ίσως πρέπει να τσεκάρει:
α) το σύστημα διέυθυνσης κρεμαγιέρα και τις συνδεσμολογίες της ανάρτησης (εαν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό μετά το ατύχημα)
β) το διαφορικό.

Καλό μήνα και υπομονή στο φίλο.

Δε σχολίασες καθόλου το θεματάκι με την προστατευτική, και καλά, μπάρα. Δηλαδή πάω εγώ ο άσχετος πχ και επειδή είμαι μυρωδιάς και δεν έχω ιδεά από υπερστροφές/ανάποδα τιμόνια και τα συναφή, φεύγω εκτός από δική μου υπαιτιότητα. Εντάξει μέχρι εδώ; Η μπάρα όπως με τον τρόπο που ήταν τοποθετημένη εκ του αποτελέσματος όπως όλοι είδαμε, όχι μόνο δεν προστάτευε αλλά θα μπορούσε να προκληθεί απώλεια ανθρώπινης ζωής. Αυτή η μπάρα δηλαδή ήταν προϊόν μελέτης καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού;
Εικόνα
ghortat    
0,4 Bar
0,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX-7 2009 Grand Touring SR

Δημοσίευσηαπό Young Schumacher την Τετ Δεκ 02, 2015 14:01

Παιδια μην φτανετε στα ακρα σας παρακαλω πολυ

Καταρχην σας υπερ ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον που δειχνετε και το εκτιμο αφανταστα. Ξερω οτι το κανετε απο την καλης σας την καρδια και οτι θελετε να με βοηθησετε, αλλα φοβαμαι οτι δεν μπορω να κανω τιποτα. Κολιτος μου αλλα παλιος μου φιλος επειδη τυχαινει να γνωριζει τον ιδιοκτητη αυτης πιστας μου λεει μεινε μακρια. Ο τυπος ειναι λαμογιο οσο δεν παει και εχει τρελες ακρες. Δεν θα βρεις το δικιο σου θα χαλασεις πολλα λεφτα και θα περασουν χρονια. Ειναι κριμα μου λεει. Ειναι κριτης αγωνων και γνωριζει. Και ειδη περιμενω να βγει δικαστιριο για το παλιο μου συμβαν που ειχα. Ειλικρινα δεν θα το αντεξω. Το εχω ξεπερασει σιγα σιγα και ειδη ψαχνω λυση για το τη θα κανω με το αμαξη μου.
By M6crazy

ΛΕΥΚΟΙ ΑΕ[/color][/size]
Άβαταρ μέλους
Young Schumacher    
1,4 Bar
1,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: rx8 challenge

Δημοσίευσηαπό The Ace την Τετ Δεκ 02, 2015 14:19

Για να πω και εγώ 2 κουβέντες για το συμβάν, και κυρίως για αυτό που προτείνουν μερικοί, δηλαδή την ποινική δίωξη και αγωγή κατά της εταιρείας/πίστας. Καταρχήν ελάχιστες ή και καμία ασφαλιστική δεν σε καλύπτει εντός πίστας. Αν λοιπόν δεν έχεις ή δεν μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητο με μεικτή ασφάλιση για είσοδο σε πίστα (κάτι που π.χ. γίνεται στις ΗΠΑ, αλλά μόνο για ειδικά events), τότε η μοναδική άλλη επιλογή είναι να "αγοράσεις" την ασφάλιση που *πιθανόν* να προσφέρει η ίδια η πίστα σε όσους επιθυμούν. Αν και αυτό δεν υπάρχει ως προϊόν, ή δεν την αγοράσεις για να σε καλύψει, οι ίδιες ζημιές κατά 99% καλύπτονται από τον ιδιοκτήτη. Ακόμα και χωρίς υπαιτιότητα (δηλαδή να σε τρακάρει άλλος), είναι γενικά προβληματική η αποζημίωση, και προϋποθέτει πολύ τρέξιμο, με τελικά πολύ μικρή πιθανότητα (να αποζημιωθείς εσύ, και η ασφαλιστική του άλλου να κινηθεί εναντίον του πελάτη της).

Υπάρχει και η τρίτη επιλογή, αυτή που προτείνουν τα παιδιά, δηλαδή να κινηθείς εναντίον της πίστας. Η οποία πίστα, εφόσον λειτουργεί, προφανώς έχει όλα τα απαραίτητα χαρτιά, πιστοποιήσεις κλπ. Άρα σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να αποδείξεις ότι για τον α,β,γ λόγο, η πίστα και οι συνθήκες εντός αυτής έφταιγαν για το ατύχημα. Κάτι που προφανώς είναι εξαιρετικά δύσκολο, και με ακόμα πιο δύσκολη τη θετική για σένα κατάληξη. Ίσως βέβαια και να έχει συμβεί, δεν είμαι δικηγόρος ούτε σχετικός με το αντικείμενο (ατυχήματα εντός πίστας), πάντως εγώ έκανα ένα μικρό ψάξιμο, και βρήκα ελάχιστες περιπτώσεις, και μάλιστα εκτός Ελλάδος, όπου είχαμε θάνατο οδηγού/συνοδηγού, και οι οποίες κατέληξαν σε δικαίωση των επισκεπτών/χρηστών έναντι της πίστας.

Όλα τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με το αν και τι και πόσα και τι είδους "κονέ" έχει η εταιρεία και ο ιδιοκτήτης, απλά αυτό είναι το status λειτουργίας της κάθε πίστας, και αυτούς τους κινδύνους αναλαμβάνεις όταν μπαίνεις μέσα. Πάντως θα ήταν χρήσιμο να μάθαινες τι έγινε με το όχημα που είχε βγει στο ίδιο σημείο, αν δεν ήταν κάποιου γνωστού/φίλου της πίστας και του ιδιοκτήτη.
BMW X3 xDrive20d M-Sport
Peugeot 3008 GT Hybrid4
Ford Fiesta 1.0 140HP Titanium
The Ace    
1,8 Bar
1,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: BMW X3 xDrive20D MSport Ford Fiesta 1.0EB Titanium

Δημοσίευσηαπό bluemike την Τετ Δεκ 02, 2015 14:24

Προπαντως εσυ να εισαι καλα! εγω θα το συνεχιζα μεχρι τελους. οπως και εχω κανει με δικαστηριο παλια
για το σαξο. Περιμενα 2 χρονια γιατο δικαστηριο και 10 μερες πριν με πληρωσανε χωρις να γινει δικαστηριο.
Οσο για τα λαμογια εκει ργω ερεθιζομαι περισσοτερο ,απλα να ξερεις οτι στο μελλον αν δεν τον ταρακουνησει κανενας
ισως συμβει σε αλλον κατι χειροτερο, αυτα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bluemike    
1,5 Bar
1,5 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX8

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Δεκ 02, 2015 14:32

Εγω βλεπω οτι ολοι εχετε ενα δικιο σε οσα λετε ομως σε καμμιαπεριπτωση δεν μπορω να δεχθω οτι επειδη ο αλλος ειναι πχ λαμογιο με κονε παλι θα την γλυτωσει!Ωραια,υπογραφεις ενα παλιοχαρτο,το οποιο ομως απο οτι καταλαβαινω με ολα αυτα δεν ειναι ενα χαρτι που συνυπογραφει για διαφορα θεματα πιστας η επειδη η πιστα ειναι η σουπερ τελεια η ισως επειδη ετσι πρεπει να γινει,αλλα ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ο ιδιοκτητης μιας πιστας,να μην τρεχει για κακοτεχνιες και για οτιδηποτε αλλο και να εχει σε καθε περιπτωση το κεφαλι του ησυχο!Εκτος των αλλων πρπεει να γινονται και καποιες επενδυσεις με τα χρηματα που παιρνει,ωστε η πιστα να πληρει ολα αυτα που υπογραφουμε τελικα!Θυμαμαι οταν ειχα παει Μεγαρα,ειλικρινα,υπαρχει ακομα εκεινο το παρκακι με τα χορτα ως την μεση και την εξεδρα διαβρωμενη απο την υγρασια και τα νερα?Σωστα ειπε ο φιλος Μιχαλης,δηλαδη αν εβαζαν μια λαικη καπου εκει τι θα γινοταν?
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό christorx8 την Τετ Δεκ 02, 2015 15:31

Η δικαιοσυνη τι σχεση εχει με τα λαμογια?Αυτα κανουν τις βρωμοδουλιες τους και η δικαιοσυνη την δικια της.Μην σας τρομοκρατουν,αυτοι που εχουν λερωμενη την φωλια τους.
Βλεπω Αγγελε οτι ηδη ο ιδιοκτητης της πιστας σου εστειλε το τσοπανοσκυλο του για να οσμησει τις προθεσεις σου και να σε φοβερισει,για να μην το προχωρησεις.
Πραγματικα λυπαμε με την ηττοπαθεια και την απραξια μας.
Εικόνα
christorx8    
0,0 Bar
0,0 Bar

Δημοσίευσηαπό A.Mazdaios την Τετ Δεκ 02, 2015 19:00

Στην συγκεκριμμένη πίστα είχε σκοτωθεί αν θυμάμαι καλά και ένας μηχανόβιος πάλι απο κακοτεχνία όπως έλεγαν τότε αλλά δεν ξέρω πως εξελίχθηκε το θέμα παραπέρα. Η δικιά μου γνώμη είναι να απευθυνθείς σε ένα καλό δικηγόρο που να έχει εμπειρία σ'αυτά τα θέματα να δεις την άποψη του και τι σε συμφέρει να κάνεις. Το οτι είναι λαμόγιο κτλ η οτι ακούγεται να σε αφήσουν παγερά αδιάφορο αν έχεις δίκιο και μπορείς να το αποδείξεις κυνήγησε το μεχρι εσχάτων παντα σε συνεργασία με το δικηγόρο σου.Σχετικά με τα χαρτιά κτλ όλα αυτά έχουν νομική ισχύ εφόσον η πίστα πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας αν είναι όλα εντάξει τοτε ναι αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων σου σε ένα ασφαλές περιβάλλον.Τέτοια χαρτιά υπογράφεις και στις εκπαιδευτικές ελεύθερες πτώσεις που γίνονται αλλά τι γίνεται αν σου δώσουν ένα τρύπιο αλεξίπτωτο ας πούμε? Πιστεύω με το παραδείγμα έγινα πιο σαφής . Αυτά απο εμένα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.Mazdaios    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 3 2008 1,6

Δημοσίευσηαπό Young Schumacher την Τετ Δεκ 02, 2015 21:57

christorx8 έγραψε:Η δικαιοσυνη τι σχεση εχει με τα λαμογια?Αυτα κανουν τις βρωμοδουλιες τους και η δικαιοσυνη την δικια της.Μην σας τρομοκρατουν,αυτοι που εχουν λερωμενη την φωλια τους.
Βλεπω Αγγελε οτι ηδη ο ιδιοκτητης της πιστας σου εστειλε το τσοπανοσκυλο του για να οσμησει τις προθεσεις σου και να σε φοβερισει,για να μην το προχωρησεις.

Πρωτον: Χριστο κανενας ιδιοκτητης δεν μου εστειλε κανεναν.
Δευτερον: Το οτι δεν προχωραο κατι εναντια σε μια υποθεση που οφειλετε στην ασφαλεια τις πιστας προφανος γιατι θελω να ξεχασω το ολο θεμα αλλα και να μην μπλεξω την συνοδηγο αμα της ζητησουν καταθεση. Οποτε σε παρακαλω πολυ ΜΗΝ γραφεις οτι να ναι. Αν νομιζεις οτι ειναι θεμα ηττοπαθειας και απραξιας απο εκ μερους μου ε νομιζετο. Συγνωμη κιολας.

Απο εκει και περα την Παρασκευη εχω μια συσκεψη με τον Δικηγορο μου για παρο μια πληροφορια τιποτα παραπανω. Θελω να αφησω την συνοδηγο απ εξω. Αρκετα ταλαιπωρηθηκε απο ολο αυτο το συμβαν.
By M6crazy

ΛΕΥΚΟΙ ΑΕ[/color][/size]
Άβαταρ μέλους
Young Schumacher    
1,4 Bar
1,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: rx8 challenge

Δημοσίευσηαπό Nicola την Πέμ Δεκ 03, 2015 06:37

Λοιπόν παίδες ας σεβαστουμε την επιθυμία του Άγγελου και να το ληξουμε εδώ.
Είπαμε ότι ήταν να πούμε. Τέλος!
2_13

LILAC SILVER A.E.
φιλικά Νίκος
Άβαταρ μέλους
Nicola    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 GH Sedan 1.8 Touring Clima - Atos 1.0

Δημοσίευσηαπό christorx8 την Πέμ Δεκ 03, 2015 13:57

Young Schumacher έγραψε:
christorx8 έγραψε:Η δικαιοσυνη τι σχεση εχει με τα λαμογια?Αυτα κανουν τις βρωμοδουλιες τους και η δικαιοσυνη την δικια της.Μην σας τρομοκρατουν,αυτοι που εχουν λερωμενη την φωλια τους.

Πρωτον: Χριστο κανενας ιδιοκτητης δεν μου εστειλε κανεναν.
Δευτερον: Το οτι δεν προχωραο κατι εναντια σε μια υποθεση που οφειλετε στην ασφαλεια τις πιστας προφανος γιατι θελω να ξεχασω το ολο θεμα αλλα και να μην μπλεξω την συνοδηγο αμα της ζητησουν καταθεση. Οποτε σε παρακαλω πολυ ΜΗΝ γραφεις οτι να ναι. Αν νομιζεις οτι ειναι θεμα ηττοπαθειας και απραξιας απο εκ μερους μου ε νομιζετο. Συγνωμη κιολας.

Απο εκει και περα την Παρασκευη εχω μια συσκεψη με τον Δικηγορο μου για παρο μια πληροφορια τιποτα παραπανω. Θελω να αφησω την συνοδηγο απ εξω. Αρκετα ταλαιπωρηθηκε απο ολο αυτο το συμβαν.

Κοιτα δεν μου πεφτει λογος και ουτε μας ενδιαφερει τι θα κανεις ή και στην τελικη τι επαθες,αλλα μην με κατηγορεις οτι γραφω και οτι να'ναι γιατι η απαντηση που σου εδωσα ηταν στο πνευμα της δικη σου.Εσυ ανεφερες για λομογια που θα σου κανουν και θα σου ρανουν.Και σου εξηγησα οτι η δικαιοσυνη σε αυτο το επιπεδο δεν φοβατε κανενα λομογιο πιστας.Εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα και πολυ καλα κανεις και ακους τον φιλο του.
Young Schumacher έγραψε:επειδη τυχαινει να γνωριζει τον ιδιοκτητη αυτης πιστας μου λεει μεινε μακρια. Ο τυπος ειναι λαμογιο οσο δεν παει και εχει τρελες ακρες.
Εικόνα
christorx8    
0,0 Bar
0,0 Bar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης