Nickcx7 έγραψε:Δεν υπογράφεις κανένα χαρτί για να μπείς στη συγκεκριμένη πίστα, εκτός αν είσαι για το nurburgring με νοικιάρικο αμάξι
οπότε πληρώνεις καπέλο και ασφάλιστρο κινδύνου. Εννοείται ότι στη πίστα μπαίνεις εκούσια και δεν σε αναγκάζει κανένας.
Ο κουβάς που κάποιος αναφέρει είναι το xsara vts 2.0 που στη συγκεκριμένη πίστα "ράβει" (από προσωπική εμπειρία) και εδώ μπαίνει
χαλαρααααά.....
Το οδόστρωμα επιμένω δεν είναι γυαλί και δεν είναι και σούπερ, αλλά δεν γλυστράει σε καμμία περίπτωση εκτός
εαν το επιδιώξεις. Παντως το ατύχημα του φίλου μας για μένα [url]είναι ανεξήγητο[/url] και ίσως πρέπει να τσεκάρει:
α) το σύστημα διέυθυνσης κρεμαγιέρα και τις συνδεσμολογίες της ανάρτησης (εαν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό μετά το ατύχημα)
β) το διαφορικό.
Καλό μήνα και υπομονή στο φίλο.

christorx8 έγραψε:Η δικαιοσυνη τι σχεση εχει με τα λαμογια?Αυτα κανουν τις βρωμοδουλιες τους και η δικαιοσυνη την δικια της.Μην σας τρομοκρατουν,αυτοι που εχουν λερωμενη την φωλια τους.
Βλεπω Αγγελε οτι ηδη ο ιδιοκτητης της πιστας σου εστειλε το τσοπανοσκυλο του για να οσμησει τις προθεσεις σου και να σε φοβερισει,για να μην το προχωρησεις.
Πραγματικα λυπαμε με την ηττοπαθεια και την απραξια μας.

Young Schumacher έγραψε:christorx8 έγραψε:Η δικαιοσυνη τι σχεση εχει με τα λαμογια?Αυτα κανουν τις βρωμοδουλιες τους και η δικαιοσυνη την δικια της.Μην σας τρομοκρατουν,αυτοι που εχουν λερωμενη την φωλια τους.
Βλεπω Αγγελε οτι ηδη ο ιδιοκτητης της πιστας σου εστειλε το τσοπανοσκυλο του για να οσμησει τις προθεσεις σου και να σε φοβερισει,για να μην το προχωρησεις.
Πραγματικα λυπαμε με την ηττοπαθεια και την απραξια μας.
Πρωτον: Χριστο κανενας ιδιοκτητης δεν μου εστειλε κανεναν.
Δευτερον: Το οτι δεν προχωραο κατι εναντια σε μια υποθεση που οφειλετε στην ασφαλεια τις πιστας προφανος γιατι θελω να ξεχασω το ολο θεμα αλλα και να μην μπλεξω την συνοδηγο αμα της ζητησουν καταθεση. Οποτε σε παρακαλω πολυ ΜΗΝ γραφεις οτι να ναι. Αν νομιζεις οτι ειναι θεμα ηττοπαθειας και απραξιας απο εκ μερους μου ε νομιζετο. Συγνωμη κιολας.
Απο εκει και περα την Παρασκευη εχω μια συσκεψη με τον Δικηγορο μου για παρο μια πληροφορια τιποτα παραπανω. Θελω να αφησω την συνοδηγο απ εξω. Αρκετα ταλαιπωρηθηκε απο ολο αυτο το συμβαν.
Young Schumacher έγραψε:επειδη τυχαινει να γνωριζει τον ιδιοκτητη αυτης πιστας μου λεει μεινε μακρια. Ο τυπος ειναι λαμογιο οσο δεν παει και εχει τρελες ακρες.

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης