[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Ιούλ 26, 2026 09:04 ]

service 1 χρονου ή 15000 χλμ

service 1 χρονου ή 15000 χλμ

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Τετ Απρ 29, 2009 11:51

εκανα service σημερα το πρωι αφου το mps εκλεισε 1 χρονο και εχει αισιως περιπου 14000 χλμ.
δεν ηταν και κατι τρομερο αφου αλαχτηκαν λαδια και φιλτρο λαδιου μονο.
κοστος 126 Ευρω (σαν πολλα δεν ειναι για λαδια-φιλτρο ; :| )
Δωθηκε η ευκαιρια ομως να κανουμε μια βολτα και να ακουσει ο τεχνικος ενα περιεργο θορυβο προερχομενο απο το πισω μερος του αυτοκινητου που μου εσπαγε τα νευρα σε καθε ανωμαλια του δρομου. το προβλημα εντοπιστικε στα πλαστικα των κλειδαριων των πισω θυρων που κοπανανε (οπως του rx-8). επεσε το αναλογο λιπαντικο σπρεϋ και ειδωμεν απο αυριο πια που θα βγει στο δρομο το αυτοκινητο για το αν λυθηκε το προβλημα η οχι.
Και εκει που τελειωναμε με το αμαξι νασου ο κυριος Κωστας Ξηρος με το κοκκινο mps του εκανε την εμφανιση του για να βγαλει καρτουλα καυσ.

Δωθηκε λοιπον η ευκαιρια να γνωριστουμε αφου αναγνωρισε τις "μοντιφες" στο αμαξι μου
απο τις σελιδες που εχω αφιερωσει στο forum :mrgreen: :mrgreen:
Δυστυχως ο φιλος Κωστας δεν τα παει καλα με τους υπολογιστες και ενω μας διαβαζει δεν πολυ γραφει :(

Ισως τα πουμε καποια στιγμη σε καποια συναντηση.

χαρηκα Κωστα (αν μας διαβαζεις) και θα περασω σιγουρα για το turbo timer απο εκει που μου ειπες ! ;)
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Re: service 1 χρονου ή 15000 χλμ

Δημοσίευσηαπό Kostas1 την Τετ Απρ 29, 2009 11:55

diMiPS έγραψε:εκανα service σημερα το πρωι αφου το mps εκλεισε 1 χρονο και εχει αισιως περιπου 14000 χλμ.
Δωθηκε η ευκαιρια ομως να κανουμε μια βολτα και να ακουσει ο τεχνικος ενα περιεργο θορυβο προερχομενο απο το πισω μερος του αυτοκινητου που μου εσπαγε τα νευρα σε καθε ανωμαλια του δρομου. το προβλημα εντοπιστικε στα πλαστικα των κλειδαριων των πισω θυρων που κοπανανε (οπως του rx-8). επεσε το αναλογο λιπαντικο σπρεϋ και ειδωμεν απο αυριο πια που θα βγει στο δρομο το αυτοκινητο για το αν λυθηκε το προβλημα η οχι.
Και εκει που τελειωναμε με το αμαξι νασου ο κυριος Κωστας Ξηρος με το κοκκινο mps του εκανε την εμφανιση του για να βγαλει καρτουλα καυσ.

Δωθηκε λοιπον η ευκαιρια να γνωριστουμε αφου αναγνωρισε τις "μοντιφες" στο αμαξι μου
Δυστυχως ο φιλος Κωστας δεν τα παει καλα με τους υπολογιστες και ενω μας διαβαζει δεν πολυ γραφει :(

χαρηκα Κωστα (αν μας διαβαζεις) και θα περασω σιγουρα για το turbo timer απο εκει που μου ειπες ! ;)

.........κοστος 126 Ευρω.........

Να υποθεσω οτι τα λαδια ειναι συνθετικα ετσι...???
Εγκεφαλο το περασαν........???
Εκαναν τα σχετικα σφηξιματα απο κατω στο αμαξι......????
Ποση ωρα το ειχαν το αμαξι........????????
WWW GKC GR+WWW SCODA GR+WWW ADSL GR

ΚIA CEED I.4+Subaru Forester 2.5XT VQ= Τα καμαρια μου!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas1    
0,9 Bar
0,9 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Kia ceed 1.4 Passion

Δημοσίευσηαπό CHABOS την Τετ Απρ 29, 2009 11:59

Για αντιπροσωπεια,καλη τιμη ειναι ;)
CHABOS    

Γένος:

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Τετ Απρ 29, 2009 12:01

diMiPS έγραψε:επεσε το αναλογο λιπαντικο σπρεϋ και ειδωμεν

Κανονικά σε service θα πρέπει στάνταρ από τα συνεργεία να πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι σε όλα, εάν είναι να το αναφέρει μόνο ο ιδιώτης τότε δεν υπάρχει γιατρειά... :|
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό SALIGAROS την Τετ Απρ 29, 2009 12:33

Εχουμε και τα συνεργεία του club με την έκπτωση !!!!! Οσο για τα λάδια δεν νομίζω να έβαλαν συνθετικά .Κάνε μια μια ανάλυση λογαριασμού και τι εργασιές -ελεγχους έκαναν και το βασικο αν το έβαλαν εγκεφαλο και αν πήρε αναβάθμιση !
Άβαταρ μέλους
SALIGAROS    
0,2 Bar
0,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: 3 MPS

Δημοσίευσηαπό bathan την Τετ Απρ 29, 2009 12:56

Για λάδια & φίλτρο λαδιού είναι πάρα πολλά. Που πήγες, τί λάδι έβαλες ;
Ποτέ μην εφησυχάζεις, για όλα υπάρχει η 1η φορά !
bathan    
0,9 Bar
0,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Lexus LBX

Δημοσίευσηαπό AutoPolar την Τετ Απρ 29, 2009 16:21

κανένα για την βόρειο Ελλάδα ρε παιδια συνεργειο που να κάνει καλες τιμές στα σέρβις μας.???????? Υπάρχει;;;;;;;;

Δημήτρη βλέπω τα λαδια με την τιμή που τα έβαλες ειναι καλή.

Κρίση με έχει πιάσει κρίση με τις τιμές εδώ?????
Είναι μεταξύ αγάπης και λατρείας όποιος το έχει μπορή μόνο αυτός να το καταλάβει , και το αποχορίζομαι μόνο όταν πάω να κοιμηθώ.

Τα λίγα θέλουν κόπο, και τα πολλά τρόπο?
AutoPolar    
0,3 Bar
0,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda mps6

Δημοσίευσηαπό MAZDA3MPS την Τετ Απρ 29, 2009 18:05

Εγω την Δευτερα αλλαξα λαδια -φιλτρο λαδιου και με τον αναλογο ελεγχο εδωσα για ολα 72 ε ,στον Νομικο-Κουρη.......
Catch me if you can.........

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MAZDA3MPS    
1 Bar
1 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Τετ Απρ 29, 2009 19:25

Kostas1 έγραψε:
diMiPS έγραψε:εκανα service σημερα το πρωι αφου το mps εκλεισε 1 χρονο και εχει αισιως περιπου 14000 χλμ.

.........κοστος 126 Ευρω.........

Να υποθεσω οτι τα λαδια ειναι συνθετικα ετσι...???
Εγκεφαλο το περασαν........???
Εκαναν τα σχετικα σφηξιματα απο κατω στο αμαξι......????
Ποση ωρα το ειχαν το αμαξι........????????

Χαλδαιος Παναγιωτης - επισημο συνεργειο εξουσιοδοτημενος ΜΑΖDA

5w30 dexelia το λαδακι.....6λτ (5.5 περιπου πηρε).....58,32Ευρω
φιλτρο λαδιου.................................................9,67Ευρω
ροδελα (ημαρτον!)............................................0,10Ευρω
εργασια.....(μονο αλλαγη λαδιων και φιλτρο)...........49,74Ευρω (στο Ερρικος Ντυναν να το πηγαινα σε καθηγητη χειρουργικης πιο φτηνα θα μου ερχονταν)
καρτα καυσαεριων............................................8,88Ευρω

εγκεφαλο : οχι (δεν εχει αναψει και τιποτα ποτε) αλλα εχει ξαναμπει εγκεφαλο παλαιωτερα-ΠΟΤΕ δεν εμαθαν για τυχων αναβαθμιση και ετσι ποτε δεν την εχουν κανει σε εμενα-τους το ανεφερα αλλα μεχρι εκει - δεν μου ειπαν οτι εμαθαν κατι σχετικο.

σφιξιματα ;...χμ.. ισως, παντως κατι καλωδια που κρεμονταν πισω απο το χταποδι τα μαζεψε γιατι κοπαναγανε

ωρα παραμονης: 2-2.5 ωριτσες μαζι με τη βολτα που καναμε

το θεμα ειναι πως ο κ.Χαλδαιος ειναι πολυ κοντα μου και με βολευει αφανταστα απο το να πηγαινω σε αλλο συνεργειο.
γνωριζω για την προσφορα και την εκπτωση και για αλλα συνεργεια που διαθετουν πολυ καλους τεχνικους αλλα ειναι μακρυα μου.

Με τον Κ. Χαλδαιο δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα , ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και εχει ανθρωπους που δειχνουν να ξερουν τη δουλεια τους.
απλα (οπως ολες οι αντιπρ/πιες) ειναι με το χρονομετρο στο χερι και πληρωνουμε την εργατώρα χρυση ! ας ειναι, ας κανουν καλη δουλεια και ας ειναι)

σε περιπτωση φυσικα που δεν θα μπορεσω να λυσω τυχων προβλημα εννοειται πως θα απευθυνθω και αλλου. ;)
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό SALIGAROS την Τετ Απρ 29, 2009 20:15

Το κοντα το ....πληρώνεις ,αλλα 2,5 ώρες !!!!!! Πολύ δεν είναι ; Πόσο χρεώνει την ώρα ; Το εγχειρίδιο λεει 0,50 ώρες αν θυμάμαι καλά . Μαλλον να το δίνεις στο Θοδωρή η σε ....μένα να το πηγαίνουμε ! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SALIGAROS    
0,2 Bar
0,2 Bar

Δημοσίευσηαπό Kostas1 την Πέμ Απρ 30, 2009 12:10

SALIGAROS έγραψε:Το κοντα το ....πληρώνεις ,αλλα 2,5 ώρες !!!!!! Πολύ δεν είναι ; Πόσο χρεώνει την ώρα ; Το εγχειρίδιο λεει 0,50 ώρες αν θυμάμαι καλά . Μαλλον να το δίνεις στο Θοδωρή η σε ....μένα να το πηγαίνουμε ! :lol: :lol: :lol:
ο ειναι τοσο μεγαλο το ποσο τελικα

Δεν εχω παρα να συμφωνησω εδω.
Για αυτο τον λογο ειναι τοσο μεγαλο το ποσο τελικα.
WWW GKC GR+WWW SCODA GR+WWW ADSL GR

ΚIA CEED I.4+Subaru Forester 2.5XT VQ= Τα καμαρια μου!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas1    
0,9 Bar
0,9 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Kia ceed 1.4 Passion

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Πέμ Απρ 30, 2009 20:22

SALIGAROS έγραψε:Το κοντα το ....πληρώνεις ,αλλα 2,5 ώρες !!!!!! Πολύ δεν είναι ; Πόσο χρεώνει την ώρα ; Το εγχειρίδιο λεει 0,50 ώρες αν θυμάμαι καλά . Μαλλον να το δίνεις στο Θοδωρή η σε ....μένα να το πηγαίνουμε ! :lol: :lol: :lol:

απο την αλλη αν τους πιεσεις για το χρονο κινδυνευεις να ξεχασουν τιποτα και να τρεχεις .
ξερω περιστατικο που ενας εφυγε με το αμαξι μετα το σερωιψε και δεν του ειχαν βαλει την ταπα στη μηχανη εκει που βαζεις το λαδι.
εφυγε με ανοιχτη την ταπα λαδιου !!!

οποτε τους αφηνεις να το κανουν με την ησυχια τους για να μην τραβας τα μαλλια σου.

βεβαια η αληθεια ειναι πως δυστυχως δεν δουλευουν απολυτα σε ενα αυτοκινητο καθε φορα ωστε να τελειωνουν οσο γινεται πιο γρηγορα.

ανεβαζουν το ενα, πανε και κοιτανε λιγο το αλλο, ξαναγυρνασε στο πρωτο, μπαινει ενας πελατης και ρωταει λιγο κατι και το παρατανε, πανε ξανα σε ενα αλλο, γυριζουν να τελειωσουν το πρωτο....ξερεις πως γινεται :|
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό SALIGAROS την Παρ Μάιος 01, 2009 17:08

Καλα με αυτά που έχω περάσει δεν λέω ...τίποτα. ΚΑΤΣΕΙΣ δεν κάτσεις πανω απο το κεφάλι τους ...ένα και το αυτό .Ειναι να τύχει στη μέρα του ο ...μηχανικός !
Άβαταρ μέλους
SALIGAROS    
0,2 Bar
0,2 Bar

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Παρ Μάιος 01, 2009 18:42

SALIGAROS έγραψε:Καλα με αυτά που έχω περάσει δεν λέω ...τίποτα. ΚΑΤΣΕΙΣ δεν κάτσεις πανω απο το κεφάλι τους ...ένα και το αυτό .Ειναι να τύχει στη μέρα του ο ...μηχανικός !

:lol: :lol: :lol:
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Δευτ Μάιος 04, 2009 07:19

diMiPS έγραψε:
SALIGAROS έγραψε:
ανεβαζουν το ενα, πανε και κοιτανε λιγο το αλλο, ξαναγυρνασε στο πρωτο, μπαινει ενας πελατης και ρωταει λιγο κατι και το παρατανε, πανε ξανα σε ενα αλλο, γυριζουν να τελειωσουν το πρωτο....ξερεις πως γινεται :|

Rotation
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Επόμενο

Επιστροφή στο Service

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης