[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Σεπ 10, 2026 08:18 ]

παιδιά help! θέλω τη γνώμη σας..!!

Δημοσίευσηαπό vagosrx-8akias την Σάβ Οκτ 10, 2009 22:02

παιδιά θέλω τη βοήθεια σας....!! λοιπόν εγώ είμαι 16,5 χρόνον σε 1,5 χρόνω βγάζω διπλωματάκι και δη έχω καταλήξει τι αυτοκίνητο να πάρω..!! το ξέρω ότι από τώρα είναι νωρίς αλλα το σκέφτομαι σοβαρά για να μη το μετανιώσω.....!!! είμαι ανάμεσα σε 3 αυτοκίνητα! το ένα είναι το rx-8!! πολύ όμορφο εργαλείο και μου αρέσει πολύ!! το δεύτερο ένα rx-7 τα tel που έβγαιναν!! αυτό το επέλεξα εκτος ότι επειδή είναι όμορφο αλλα και επειδή είναι και όσο να ναι θα πάει πιο καλά...!! και το τρίτο το mazda το 3 το mps το καινούριο!! πολύ όμορφο αλλα και αλλα όχι πισωκίνητο......!!! πείτε τις γνώμες σας......!!
Άβαταρ μέλους
vagosrx-8akias    
-0,7 Bar
-0,7 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: mazda rx-8 & mazda 323 gt

Re: paidia help! 8elw tn gnwmi sas..!!

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Κυρ Οκτ 11, 2009 05:28

Βάγγο μην αγχώνεσαι από τόσο νωρίς, ακόμα είσαι μικρός για να έχεις τέτοια διλήμματα... ;)

Κάθε πράγμα στον καιρό του, αν και είμαι της άποψης ότι καλύτερα να ξεκινήσει κάποιος στην ηλικία των 18 με κάτι ποιο light και εν συνεχεία με την κατάλληλη εμπειρία να μπει στο club των απανταχού πισοκίνητων τουρμπιστών (η δυσκόλότερη και καλύτερη επιλογή κατ εμέ)... :P
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό Makisma την Κυρ Οκτ 11, 2009 06:37

Αφου ρωτάς, θα σου πω κι εγω την γνωμη μου , Βαγγο που είναι από μια άλλη, εντελώς διαφορετική οπτική γωνία από εκει που στέκεσαι εσυ .
Ευθέως λοιπόν σου λέω ,ότι σου αποκλείω τα rx7 και rx8 διότι είναι πολύ δυνατά και πισωκινητα και δεν κάνουν για έναν νεαρό και άπειρο οδηγό . Σε συνδυασμό μάλιστα με τον νεανικό ενθουσιασμό, που μας διακατέχει όλους σ αυτήν την ηλικία ,
μπορεί κάποια στιγμή να ξεκινήσεις για κάπου ,και να καταλήξεις σε τελείως διαφορετικό σημείο και σε κατάσταση που κάνεις δεν θέλει .
Αποκλείω και το 3mps για τους ίδιους λογους ,κι ας εχει κίνηση εμπρός .
Αυτές τις συμβουλές θα σου έδινα αν ήμουν πατέρας σου,και θα σου πρότεινα κάτι
πιο ήπιο, αλλα πανέμορφο της Μαζντα ,όπως 2αρι η το 3αρι το απλό για αρχή .
Έπειτα να μην ξεχνάς Βαγγο μου ,ότι έχεις ολο τον χρόνο ,και την ζωή μπροστά σου ,και έχεις καιρό άφθονο ,για να απόλαυσης και δυνατότερα αμάξια αφου εν καιρώ θα εχεις αποκτήσει και την απαραίτητη οδηγηκη εμπειρία .
Οι αποφάσεις βεβαίως , είναι για την ωρα της οικογενείας σου ,και σε λίγο καιρό και δίκες σου .
Εγω σε ολες τις περιπτώσεις σου εύχομαι το καλύτερο σε οτι κάνεις στην ζωη σου .
Όλα έρχονται στην ωρα τους .
Οταν Κάποιος Σε Κατηγορεί Οτι Κάνεις Μόνο Οτι Θέλεις Εσύ, Συνήθως Εννοεί Οτι Δεν Κάνεις Οτι Θέλει Αυτός.
Makisma    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 TOURING CLIMA HATCHBACK

Δημοσίευσηαπό fotis7 την Κυρ Οκτ 11, 2009 07:21

βαγγο εχω ξαδελφο στη ηλικια σου και θα σου ελεγα αυτα τα σοφα και εμπειρα πλεον λογια που απειθυναι ο κ.μακης{makisma} ;)
Ο ΑΣΒΟΣ ΜΟΥ
Εικόνα
ΦΙΛΤΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Εικόνα
ΜΥ PRECIOUS
Άβαταρ μέλους
fotis7    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 WHITE PEARL

Δημοσίευσηαπό Perfumehunter την Κυρ Οκτ 11, 2009 07:47

Βαγγελη μου θα συμφωνησω με τον Μητσο και τον Μακη...
εισαι πολυ μικρος και γεματος ενθουσιασμο και βραζει το αιμα σου!Ολα αυτα τα αυτοκινητα θα μπορουσαν να σε στειλουν...αλλου!...και ειναι κριμα... :(

Στην θεση σου θα επαιρνα πρωτα ενα μεταχειρισμενο αμαξι, για να αποκτησεις εμπειρια και αυτοπεποιθηση και να μην στενοχωριεσαι αμα το σπασεις.
Οι περισσοτεροι απο μας, νομιζω οτι αρχισαμε καπως ετσι...και περνοντας απο πολλα διαφορετικα αυτοκινητα και πολλες ωρες στον δρομο, αποκτησαμε εμπειρια.
"If you're going through hell...keep going!"
Winston Churchill
Άβαταρ μέλους
Perfumehunter    
1,9 Bar
1,9 Bar

Γένος: Θηλυκό
Μοντέλο Αυτ.: RX8-Mazda 3

Δημοσίευσηαπό spyrtos την Κυρ Οκτ 11, 2009 07:56

να προτινω και εγω μια πισωκινητη λυση?φιλε βαγγο το mx5 mk2 το εχεις σκευτει?(πολυ ωραιο look,ωραιο στισημο,και το βρισκεις και σε καλη τιμη)
Άβαταρ μέλους
spyrtos    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 6 mk2 1.8

Δημοσίευσηαπό Mparmpanikos την Κυρ Οκτ 11, 2009 08:05

Kαλημερα σ ολους μας, και στον ανυπομονο Βαγγελη μας. Σε πλακωσε η σοφια των παλιων με την οποια θα συμφωνησω απολυτα. Βαγγελη μου, ειναι σαν να θελεις ν ανεβεις στο Αραρατ χωρις να ξερεις οροιβασια. Σε πρωτη οδηγικη φαση βρες ενα παλιο καλο να πληρωσει το μαρμαρο για κανα χρονο, να μην αρρωσταινεις οταν το γδερνεις καπου η χανεις τον καθρεφτη στην κολωνα διπλα στο παρκιν, μετα περνα σταδιακα σ ενα καλυτερο, κρατα το δυο τρια χρονακια , κι οταν νιωσεις οτι οδηγεις καλυτερα απ οτι περπατας παρε το ΡΧ 17 η 18 που θ αχει βγει τοτε να το ευχαριστηθεις με συνεση και ασφαλεια. Ολα αυτα τα λεμε γιατι αγαπουμε τα νεα παιδια, γιατι ειναι το μελλον, κι επειδη η ζωη ειναι ρισκο, ειδικα πισω απο το τιμονι, προσπαθουμε να σας προφυλαξουμε απ τις κακοτοπιες.
Μαριε, σαν παλιοτερος αναλαβε το Βαγγελη μας.!!!
ΕικόναΕικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Mparmpanikos    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Μazda 6 σενταν 1,8 ασημι

Δημοσίευσηαπό Mparmpanikos την Κυρ Οκτ 11, 2009 08:12

Μπραβο Εμμα. Τα ιδια με αλλα λογια. :)
ΕικόναΕικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Mparmpanikos    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Μazda 6 σενταν 1,8 ασημι

Δημοσίευσηαπό iaponas την Κυρ Οκτ 11, 2009 08:30

ηρθα κ.Νικο...!χαχα!λοιπον Βαγγελη μιας και ειμαστε περιπου στην ιδια ηλικια θα σου πω καποια πραγματα!ξερω πως ακριβως νοιωθεις!μπορω να πω πως αυτο το σταδιο το εχω ξεπερασει πλεον!ας μπουμε στο κυριο θεμα!συμφωνω απολυτως με τους προλαλησαντες!επειδη ομως σαν πιτσιρικας και εφω θα αντιπαραθεσω καποια πραγματα με την καλη εννοια!πρωτα απολα για rx7 fd καλο πρεπει να ψαξεις να ψαξεις και να ξαναψαξεις!ελαχιστα μη ατρακαριστα πολλα προσεγμενα αλλα κανενα τους δεν ειναι μαμα!πρεπει να εχεις μεγαλες τσεπες ειδικα για ενα fd(νταξει οχι και τεραστιες αλλα θελει χρημα το ατιμο)αν το σκεφτεσαι για να πηγαινοερχεσαι απο εδω και απο εκει κακο αυτο!το fd ειναι να το εχεις σαν δευτερο αμαξι!δηλαδη να εχεις ενα μικρο αυτοκινητακι να πηγαινεις στις διαφορες δουλειες σου και το βραδυ ή καποιο σαββατοκυριακο να το παιρνεις οταν α βγαινεις για ποτακι...στα ιδια περιπου κυμαινονται και το mps και το rx8 σαν πιο φιλικο απολα το mps!βεβαια απο θεμα οικονομικων δεν ξερω τι παιζει ουτε με αφορα αλλα μπορει να εχεις την δυνατοτητα να τα καλυψεις ολα!και επειδη ξερω την νοοτροπια τως περισσοτερων συνομιληκων μου η οποια ειναι!ποπο θα περω ενα αμαξι τουμπανο και θα δεις!θα κανω κοντρες,θα τρεχω το ενα το αλλο!και εγω τα ελεγα αυτα πριν απο 1-1,5 χρονο!τωρα ομως εχω αλλαξει κατα πολυ νοοτροπια!το γκαζι ειναι γλυκο και εθιστικο(παρομοιασε το γκαζι με μια ομορφη γυναικα,σιγουρα θα σου τραβηξει την προσοχη)αρα ειναι απολυτως ελκυστικο!σου μενει ακομα 1,5 χρονος οπως λες για να παρεις αμαξακι!ξερεις ποσες διαφορετικες ιδεες θα περασουν απο το μυαλο σου και ποσα διαφορετικα αυτοκινητα θα σκεφτεις να παρεις?χιλιαδες!και τωρα να πω λιγο πως θα εκανα εγω και πως θα κανω!εγω το εχω σκεφτει το πραγμα και πολλες φορες με εχει τυραννησει...ειτε παρω γρηγορο ειτε παρω αργο θα το ''τρεχω'' εκει που πρεπει...θα πηγαινω σε μια πιστα που θα ειμαι ασφαλης,δεν θα παθω τιποτα και αν τρακαρω θα βγω με καποιους σπασμενους προφυλακτηρες!οι δρομοι δεν ειναι για μαγκιες και ειδκα οι δρομοι μας!εμενα δεν μου φταει σε τιποτα ο κυριος 50 χρονων που θα πηγαινει με μεση ταχυτητα και εγω επειδη θελω να δοκιμασω το τερατακι μου να κανω σφηνες το ενα το αλλο!βεβαια δεν λεω θα υπαρξουν φορες που αυτα θα γινουν!αρα ποιο ειναι το σκεπτικο!περνω ενα αμαξακι ειτε ειναι γρηγορο ειτε οχι τοσο!παω σε μια πιστα,μαθαινω τις αντιδρασεις του,μαθαινω που πρεπει να παταω γκαζι που οχι και πως πρεπει να χρησιμοποιω το φρενο!γιατι μιας και ειμαστε απειροι αν τυχει μια στραβη απλα μονο απο ενστικτο και επειδη δεν ξερεις θα πατσεις μια κλωτσια στο φρενο νομιζοντας οτι θα σωθεις,ενω υπαρχουν αλλοι χιλιοι τροποι να το αποφυγεις οι οποιοι δεν θα ειναι επιπονοι ουτε για σενα ουτε για το αμαξι!θελω να καταληξω οτι οτι και να παρουμε θελει ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!ειτυε αυτο ειναι 300 αλογα ειτε 100!πιστευω να με καταλαβαινετε!γιατι πρωτα παιρνεις το διπλωμα και μετα μαθαινεις να οδηγας!αυτο ειναι το χειριστο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iaponas    
1,8 Bar
1,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda Rx7 Fc3s TII S5,Mazda 3 Sedan 1.6 T/C

Δημοσίευσηαπό spyrtos την Κυρ Οκτ 11, 2009 08:42

μαριε τα ειπες ολα με αυτο το κειμενο.και εχουμε ακριβως την ιδια αποψη για τις πιστες και για τον δρομο...και να ξερεις πως η πιστα εχει αλλη ιδονη ακομα και με ενα καρτ,ποσο μαλλον με το δικο σου αυτοκινητο που θα κανεις αυτο που σου αρεσει με αυτο που σου αρεσει!!!
Άβαταρ μέλους
spyrtos    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 6 mk2 1.8

Δημοσίευσηαπό fotis7 την Κυρ Οκτ 11, 2009 08:49

γεια σου ρε μαριε μπραβο σου και ευχομαι αυτα που λες να τα εφαρμοζεις παντα στους δρομους για ολες τις στιγμες,και ολα οσα σκεπτεσαι να τα εφαρμοζεις στη ζωη σου διοτι εισαι ενα παιδι με μυαλο μεγαλης χωριτικοτητας ;)
Ο ΑΣΒΟΣ ΜΟΥ
Εικόνα
ΦΙΛΤΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Εικόνα
ΜΥ PRECIOUS
Άβαταρ μέλους
fotis7    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 WHITE PEARL

Δημοσίευσηαπό vagosrx-8akias την Κυρ Οκτ 11, 2009 09:20

όπως λέει και πάνω ο σπύρος το mx5 mk2 δη το είχα "σκεφτεί"......!! και θα το πάρω μεταχειρισμένο σε καλή τιμή αλλα και "πισοκινησι"........!!! ευχαριστώ παιδιά όλους για τις συμβουλές σας....!!
Άβαταρ μέλους
vagosrx-8akias    
-0,7 Bar
-0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda rx-8 & mazda 323 gt

Δημοσίευσηαπό Nicola την Κυρ Οκτ 11, 2009 14:52

iaponas έγραψε:πρωτα παιρνεις το διπλωμα και μετα μαθαινεις να οδηγας!αυτο ειναι το χειριστο!

Bαγγελη νομιζω οτι μια 3ετια ειναι απαραιτητο να κυκλοφορησεις ενα καλο μεταχειρισμενο
αυτοκινητακι που θα σου δωσει την οδηγικη εμπειρια και μετα να πας σε καινουριο.
Ειναι κανονας πιστευω καθε νεος οδηγος να εχει τις ''στουκες του'',οποτε δεν θα σου στοιχισει
και πολυ κατι τετοιο(οικονομικα και ψυχικα).ΑΥΤΟ να το θεωρεις σιγουρο ,ειναι κατι
που κανενας μας δεν εχει αποφυγει(αν υπαρχει καποιος που δεν εχει τρακαρει[ως νεος οδηγος
η με νεο οδηγο] να το πει τωρα) :mrgreen:
2_13

LILAC SILVER A.E.
φιλικά Νίκος
Άβαταρ μέλους
Nicola    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 GH Sedan 1.8 Touring Clima - Atos 1.0

Δημοσίευσηαπό DimitrisSfendami την Κυρ Οκτ 11, 2009 18:36

βαγγελη χαλαρα αγορινα μην βιαζεσαι τα πολλα αλογα ειναι νωρις να τα βαλεις στα ποδια σου ακομα παρε ενα 16αρι και μετα απο 2-3 χρονακια παρε ενα που γουσταρεις.
DimitrisSfendami    
-0.6 Bar
-0.6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: BMW 316ti compact

Δημοσίευσηαπό Αbarth100hp την Δευτ Οκτ 12, 2009 10:29

Makisma έγραψε:Αφου ρωτάς, θα σου πω κι εγω την γνωμη μου , Βαγγο που είναι από μια άλλη, εντελώς διαφορετική οπτική γωνία από εκει που στέκεσαι εσυ .
Ευθέως λοιπόν σου λέω ,ότι σου αποκλείω τα rx7 και rx8 διότι είναι πολύ δυνατά και πισωκινητα και δεν κάνουν για έναν νεαρό και άπειρο οδηγό . Σε συνδυασμό μάλιστα με τον νεανικό ενθουσιασμό, που μας διακατέχει όλους σ αυτήν την ηλικία ,
μπορεί κάποια στιγμή να ξεκινήσεις για κάπου ,και να καταλήξεις σε τελείως διαφορετικό σημείο και σε κατάσταση που κάνεις δεν θέλει .
Αποκλείω και το 3mps για τους ίδιους λογους ,κι ας εχει κίνηση εμπρός .
Αυτές τις συμβουλές θα σου έδινα αν ήμουν πατέρας σου,και θα σου πρότεινα κάτι
πιο ήπιο, αλλα πανέμορφο της Μαζντα ,όπως 2αρι η το 3αρι το απλό για αρχή .
Έπειτα να μην ξεχνάς Βαγγο μου ,ότι έχεις ολο τον χρόνο ,και την ζωή μπροστά σου ,και έχεις καιρό άφθονο ,για να απόλαυσης και δυνατότερα αμάξια αφου εν καιρώ θα εχεις αποκτήσει και την απαραίτητη οδηγηκη εμπειρία .
Οι αποφάσεις βεβαίως , είναι για την ωρα της οικογενείας σου ,και σε λίγο καιρό και δίκες σου .
Εγω σε ολες τις περιπτώσεις σου εύχομαι το καλύτερο σε οτι κάνεις στην ζωη σου .
Όλα έρχονται στην ωρα τους .

+10000000000000000000000000000000000000000000000
Δείτε εδώ------->>>>>Μη γράφετε Greeklish
-------------------------------------------------------------------
ΓΑΜΠΡΟΙ Α.Ε.....
Εικόνα
Fiat panda 40kmh-120kmh
Fiat Panda 100 HP 100 PS - Specs & Perfs
Keep the pedal to the metal!!
Ένας όμορφος κόσμος που απέχει ένα βήμα,
μην ανάβεις το φως, τράβα απλά την κουρτίνα..
Άβαταρ μέλους
Αbarth100hp    
0,8 Bar
0,8 Bar

Χώρα: Italy (it)
Μοντέλο Αυτ.: Fiat panda 102.4hp

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες