iaponas έγραψε:πρωτα παιρνεις το διπλωμα και μετα μαθαινεις να οδηγας!αυτο ειναι το χειριστο!

Makisma έγραψε:Αφου ρωτάς, θα σου πω κι εγω την γνωμη μου , Βαγγο που είναι από μια άλλη, εντελώς διαφορετική οπτική γωνία από εκει που στέκεσαι εσυ .
Ευθέως λοιπόν σου λέω ,ότι σου αποκλείω τα rx7 και rx8 διότι είναι πολύ δυνατά και πισωκινητα και δεν κάνουν για έναν νεαρό και άπειρο οδηγό . Σε συνδυασμό μάλιστα με τον νεανικό ενθουσιασμό, που μας διακατέχει όλους σ αυτήν την ηλικία ,
μπορεί κάποια στιγμή να ξεκινήσεις για κάπου ,και να καταλήξεις σε τελείως διαφορετικό σημείο και σε κατάσταση που κάνεις δεν θέλει .
Αποκλείω και το 3mps για τους ίδιους λογους ,κι ας εχει κίνηση εμπρός .
Αυτές τις συμβουλές θα σου έδινα αν ήμουν πατέρας σου,και θα σου πρότεινα κάτι
πιο ήπιο, αλλα πανέμορφο της Μαζντα ,όπως 2αρι η το 3αρι το απλό για αρχή .
Έπειτα να μην ξεχνάς Βαγγο μου ,ότι έχεις ολο τον χρόνο ,και την ζωή μπροστά σου ,και έχεις καιρό άφθονο ,για να απόλαυσης και δυνατότερα αμάξια αφου εν καιρώ θα εχεις αποκτήσει και την απαραίτητη οδηγηκη εμπειρία .
Οι αποφάσεις βεβαίως , είναι για την ωρα της οικογενείας σου ,και σε λίγο καιρό και δίκες σου .
Εγω σε ολες τις περιπτώσεις σου εύχομαι το καλύτερο σε οτι κάνεις στην ζωη σου .
Όλα έρχονται στην ωρα τους .

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης