[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Απρ 20, 2026 02:29 ]

δισκος-πλατο ....προβλημα στα cx7????

δισκος-πλατο ....προβλημα στα cx7????

Δημοσίευσηαπό daplum την Παρ Νοέμ 06, 2009 20:07

εχω ακουσει πολλα παραπονα τελικα για τον δισκο-πλατο του cx7....τελικα η mazda το ξερει το προβλημα και οι αντιπροσωπιες κανουν την παπια???αν ειναι στην εγγυηση τα αλλαζουν η το θεωρουν αναλωσιμα οποτε οι αντιπροσωπια σφυριζει αδιαφορα?ξερει κανεις κατι επι του θεματος!!??????για την ωρα δεν δειχνει κατι το δικο μου τουτου αλλα ακουω τους αλλους και τρελλενομαι.....40000 ευρω εχει το ρημαδι και οχι 5000...δεν πρεπει να υπαρχει λυση? :evil:
Άβαταρ μέλους
daplum    
0,0 Bar
0,0 Bar

Χώρα: Jamaica (jm)
Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: cx 7

Re: δισκος-πλατο ....προβλημα στα cx7????

Δημοσίευσηαπό vagosrx-8akias την Παρ Νοέμ 06, 2009 20:37

φιλε η αντιπροσωπιες τα αλλαζουν στην εγγυηση.. και βλακιες ειναι αυτα που λενε οτι πληρωνουν 3.000 και 4.000..!! τωρα οι αντιπροσωπιες περιμενουν το new cx-7 facelift..!! και δεν θα εχει κανενα προβλημα...!! αν σου παρουσιαση τιποτα τετοιο στην αντιπροσωπια να στο κανουν αλαγη στην εγγυηση..!!
Άβαταρ μέλους
vagosrx-8akias    
-0,7 Bar
-0,7 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: mazda rx-8 & mazda 323 gt

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Παρ Νοέμ 06, 2009 21:16

Αν ήταν κάτι το οποίο θα αφορούσε παρτίδα συγκεκριμένη μαζικής παραγωγής θα έπρεπε να αναρτηθεί και επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο και τον επίσημο εισαγωγέα
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Νοέμ 09, 2009 21:34

μα ισαι ισα φιλε Νικο,απο οσο γνωριζουμε εχουν περαστει στην εγγυηση αρκετα 7αρια επειδη εχει διαγνωστει προβλημα εξα ρχης λογω υλικων!εσυ που εχεις παει και σου ειπαν οτι ειναι αναλωσιμο και οφειλεται στην μεταχειριση σου?
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό daplum την Πέμ Νοέμ 12, 2009 20:25

εχω ενα φιλο που δουλευε στην mazda που λεει το τι cx7 εχουν ερθει γιατι πατιναρουν .....ειναι πολλα ...και σε μενα ο τεχνικος που εκανε το service μου λεει οτι η διαδρομη του συμπλεκτη ειναι λιγο πιο σκληρη απο τα καινουργια....οχι ανησυχητικη απλα νορμαλ.....και σκεφτομαι μηπως κανω καμια επισκεψη για check.....πριν ειχα ενα leon 2 240hp ειχε τρελλο τραβηγμα και τα ενιωθα τα αλογα......σε αυτο αν και 260hp ειναι πιο πολιτισμενο σαν να εχει μαχ 200hp....δεν εχει ξεσπασμα να το νιωσω ρε παιδι μου.....απλα ζωντανευει ψηλα.....!!!!!!δεν ξερω που να παω να μου που καμια σωστη κουβεντα ....και αν καλυπτει η εγγυηση δισκο-πλατο....ακουσα οτι στα τελευταια εχουν ποιο ενισχυμενους δισκους
Άβαταρ μέλους
daplum    
0,0 Bar
0,0 Bar

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Πέμ Νοέμ 12, 2009 20:36

daplum έγραψε:...σε αυτο αν και 260hp ειναι πιο πολιτισμενο σαν να εχει μαχ 200hp....δεν εχει ξεσπασμα να το νιωσω ρε παιδι μου.....απλα ζωντανευει ψηλα...

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για 400+ κιλά διαφορά, επιπλέον βάρος σημαίνει χαμηλότερες επιδόσεις
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Apostolis την Πέμ Νοέμ 12, 2009 21:18

daplum έγραψε:εχω ακουσει πολλα παραπονα τελικα για τον δισκο-πλατο του cx7....τελικα η mazda το ξερει το προβλημα και οι αντιπροσωπιες κανουν την παπια???αν ειναι στην εγγυηση τα αλλαζουν η το θεωρουν αναλωσιμα οποτε οι αντιπροσωπια σφυριζει αδιαφορα?ξερει κανεις κατι επι του θεματος!!??????για την ωρα δεν δειχνει κατι το δικο μου τουτου αλλα ακουω τους αλλους και τρελλενομαι.....40000 ευρω εχει το ρημαδι και οχι 5000...δεν πρεπει να υπαρχει λυση? :evil:

Εχεις φίλε μου δημιουργήσει ολοκληρο θεμα επειδη μονο άκουσες φαντασου να ειχες και προβλημα δεν εχω καμμια διαφωνια σε ότι λες ουτε τα παιρνω απο την mazda για να παρω το μέρος της, οτι ενδεχομένως να υπηρξαν καποια περιστατικά με προβλημα δεν εχω καμμια αμφιβολια. Το θεωρω για τα σημερινα δεδομενα ισως και φυσιολογικο (θελετε αστοχια υλικου θελετε μα@@@ια οδηγου) εκεινο που προσωπικα με ενδιαφερει ειναι αν η αντιπροσωπεια ειναι στο πλευρο του αγοραστη η απεναντί του.Προσωπικα πιστευω οτι στο συγκεκριμενο αυτοκινητο αν θελει καποιος να καταστρεψει το δισκο δεν νομιζω οτι χρειαζεται ιδιαίτερη προσπάθεια αλλα και γενικα σε τετοιου ειδους αυτοκινητα με πολυ μεγαλη ροπη και με μεγαλο αποβαρο λογικο δεν ειναι.Θεωρω οτι σας λεω πραγματα που γνωριζετε, για δειτε σε αλλα site τι γραφουν για το Q5 σχετικα με το δισκο σε αλλα για δισκοπλακες κλπ κλπ.Το σημαντικο ειναι η εγγυηση και η υποστηριξη της εταιρείας εκει θα πρεπει νομιζω να εστιασουμε την προσοχη μας.
Άβαταρ μέλους
Apostolis    
-0,4 Bar
-0,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX-7 GT

Δημοσίευσηαπό bathan την Παρ Νοέμ 13, 2009 09:58

Apostolis έγραψε: για δειτε σε αλλα site τι γραφουν για το Q5 σχετικα με το δισκο σε αλλα για δισκοπλακες κλπ κλπ.
Γίνεται χαμός με το πρόβλημα αυτό στα Q5
Ποτέ μην εφησυχάζεις, για όλα υπάρχει η 1η φορά !
bathan    
0,9 Bar
0,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Lexus LBX

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Παρ Νοέμ 13, 2009 10:12

Audi και προβλήματα => συγκοινωνούντα δοχεία ;)
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό el.makis την Πέμ Σεπ 23, 2010 13:51

Φιλοι μου γεια σας.ειμαι κατοχος rx8 και μελος rx8club,δεν γνωριζα για το mazdaspeedclub,αλλα σας βρηκα μετα απο ερευνα που εκανα,επειδη το to cx7 του πατερα μου,πατηναρει (εντος εγγυησης).Βλεπω μεσα οτι και αλλοι κατοχοι cx7 εχουν παθει το ιδιο πραγμα,νομιζω πως ειναι γνωστη η αδυναμια του συμπλεχτη να διαχειριστει τα σχεδον 40kgr του cx7.στην αντιπροσωπια λοιπον,κανουν κοινος την κοροιδα,και λενε πως δεν υπαρχει τετοιο θεμα οπως πχ με τις μπροστινες δισκοπλακες.
Λετε πολλα εχουν περασει εγγυηση,και η ερωτηση μου ειναι η εξης.
Υπαρχει καποια συγκεκριμενη φορμα που εχετε στειλει στην mazda για το συγκεκριμενο θεμα?
Γιατι εμας δεν βλεπω να το περνανε.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
el.makis    
0 Bar
0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: rx8-cx7

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Πέμ Σεπ 23, 2010 14:15

Μάκη καλωσόρισες στην παρέα, να χαίρεσαι τα θηρία και καλά χιλιόμετρα να έχεις. ;)

Σε περιμένουμε και επισήμως να συστηθείς στην ενότητα των νέων μελών καθώς και να μας αναφέρεις κάποια πράγματα τόσο για το 8άρι (τυχόν βελτιώσεις και απόψεις στην μέχρι τώρα συμβίωση) όσο και για το 7άρι. :)

viewforum.php?f=33

viewforum.php?f=206

Στην σχετική ενότητα γίνεται λεπτομερής περιγραφή και καταγράφονται οι απόψεις των ιδιοκτητών, οπότε μπορείς να ρίξεις την σχετική ματία επ' αυτού. 8-)

viewforum.php?f=167
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό daplum την Πέμ Οκτ 17, 2013 08:21

τελικα το προβλημα που νομιζα για την τουρμπινα δεν ειναι ......η τουρμπινα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δισκο πλατο θελει ....στα 92000χλμ..............και τωρα τι κανουμε???το ποσο ειναι αστρονομικο για την εποχη.............οεο???
Άβαταρ μέλους
daplum    
0,0 Bar
0,0 Bar

Δημοσίευσηαπό The Ace την Πέμ Οκτ 17, 2013 08:36

daplum έγραψε:τελικα το προβλημα που νομιζα για την τουρμπινα δεν ειναι ......η τουρμπινα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δισκο πλατο θελει ....στα 92000χλμ..............και τωρα τι κανουμε???το ποσο ειναι αστρονομικο για την εποχη.............οεο???

Για δίσκο-πλατώ, αν μιλάς για αντιπροσωπεία, μου είχαν δώσει και μένα μια τραγική τιμή, της τάξης του 2χιλιαρου :shock1: ...και καλά επειδή είναι ζυγισμένο το counter-weight, και είναι ειδικός ο δίσκος και και... (γι'αυτό δεν αντέχει κιόλας wtf )

Τα παιδιά που έχουν ήδη αλλάξει κομπλέ το σύστημα θα σου δώσουν links για πολύ πιο λογικές τιμές, της τάξης του χιλιάρικου maximum, από όσο θυμάμαι...βέβαια, θες και εργατικά μετά....
BMW X3 xDrive20d M-Sport
Peugeot 3008 GT Hybrid4
Ford Fiesta 1.0 140HP Titanium
The Ace    
1,8 Bar
1,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: BMW X3 xDrive20D MSport Ford Fiesta 1.0EB Titanium

Δημοσίευσηαπό kostasCX7 την Πέμ Οκτ 17, 2013 12:47

daplum έγραψε:τελικα το προβλημα που νομιζα για την τουρμπινα δεν ειναι ......η τουρμπινα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δισκο πλατο θελει ....στα 92000χλμ..............και τωρα τι κανουμε???το ποσο ειναι αστρονομικο για την εποχη.............οεο???

daplum έγραψε:πηγα σημερα σε γνωστο μαζντα συνεργειο........τα παιδια εξυπηρετικα........και τελικα ηταν δισκος πλατο............δεν ηταν τουρμπινα......στα 92000 χλμ..και μου ειπε οτι ειμαι και τυχερος που αντεξε τοσο..................ενταξει οκ.........δηλαδη οταν ειχα το Leon 2,0t γιατι δεν ηθελε, που ειχα βαλει και revo και εσκαβε το εργαλειο? εσκαβε κυριολεκτικα....270 hp ηταν το θηριο.......και εδω που το παταω με .....χαρη το γκαζι μου βγαλε......δισκο παλτο ....................τι να πω..!!!!!!!!!!!!!!!για το ποσο δεν αναφερομαι..........που ζητανε...

Εγώ το έχω 130.000χλμ με μαμα δίσκο και πρόγραμμα από τις 20.000χλμ. Παίζουν πολλά ρόλο για τον χαλασμένο δίσκο φιλε μου. Στην αρχή και μενα μου μύριζε, αλλα μετά από 2 χρόνια έστρωσε η κατάσταση...

Κωδικός Βολάν (της LUK):415046110
Δίσκος Πλατώ(της LUK): 625 3069 00
Ρουλεμάν(της LUK): 500 0497 60

Κωδικός Βολάν (της SACHS):-
Δίσκος Πλατώ(της SACHS):000 951 982
Ρουλεμάν(της SACHS):3151 600 536

Πηγή: http://www.mister-auto.gr/el/mazda-cx-7-er-2-3-mzr-disi-turbo-260bhp_v32110.html

Το εργοστασιακό βολάν είναι της LUK
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostasCX7    
1,2 Bar
1,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: CX7

Δημοσίευσηαπό pankrok την Πέμ Οκτ 17, 2013 15:26

εργοστασιακο δισκο πλατω περιπου 450 ευρω (225 συν 200 συν 35 ρουλεμαν κατι τετοιο)
εργασια (ζορικο) τουλαχιστον 200 σε μαζντα

αν παρεις LUK θα παρεις ακριβως το ιδιο πραμμα με 320-350 ευρω σετακι (συν τοποθετηση) (αν και στο λινκ βλεπω θεικη τιμη στα 180!)

εναλλακτικα υπαρχει η λυση της act που ειναι ανθεκτικοτερη και παιρνει ζορια απο προγραμματα και λοιπες μοντιφες
ωστοσο μιλαμε πλεον για 800+ ευρα μονο το σετακι ωστοσο αν δεν εχεις τετοια θεματα και εφτασες 90000 χιλιομετρα μπορεις να την βγαλεις οικονομικα (παλι ομως θα μυρισει μολις πατιναρει)

GTX2867r / forged / ported / sleeved και βλεπουμε...

Ώπα λάθος. Δις λαστ γιαρ. Τώρα όλα μανουλα!
Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX7 '08/ Honda HRV '99 / Vitara 1.4 '19

Επόμενο

Επιστροφή στο Μεταδοση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες