daplum έγραψε:...σε αυτο αν και 260hp ειναι πιο πολιτισμενο σαν να εχει μαχ 200hp....δεν εχει ξεσπασμα να το νιωσω ρε παιδι μου.....απλα ζωντανευει ψηλα...

daplum έγραψε:εχω ακουσει πολλα παραπονα τελικα για τον δισκο-πλατο του cx7....τελικα η mazda το ξερει το προβλημα και οι αντιπροσωπιες κανουν την παπια???αν ειναι στην εγγυηση τα αλλαζουν η το θεωρουν αναλωσιμα οποτε οι αντιπροσωπια σφυριζει αδιαφορα?ξερει κανεις κατι επι του θεματος!!??????για την ωρα δεν δειχνει κατι το δικο μου τουτου αλλα ακουω τους αλλους και τρελλενομαι.....40000 ευρω εχει το ρημαδι και οχι 5000...δεν πρεπει να υπαρχει λυση?

Γίνεται χαμός με το πρόβλημα αυτό στα Q5Apostolis έγραψε: για δειτε σε αλλα site τι γραφουν για το Q5 σχετικα με το δισκο σε αλλα για δισκοπλακες κλπ κλπ.

daplum έγραψε:τελικα το προβλημα που νομιζα για την τουρμπινα δεν ειναι ......η τουρμπινα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δισκο πλατο θελει ....στα 92000χλμ..............και τωρα τι κανουμε???το ποσο ειναι αστρονομικο για την εποχη.............οεο???
...και καλά επειδή είναι ζυγισμένο το counter-weight, και είναι ειδικός ο δίσκος και και... (γι'αυτό δεν αντέχει κιόλας
)

daplum έγραψε:τελικα το προβλημα που νομιζα για την τουρμπινα δεν ειναι ......η τουρμπινα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δισκο πλατο θελει ....στα 92000χλμ..............και τωρα τι κανουμε???το ποσο ειναι αστρονομικο για την εποχη.............οεο???
daplum έγραψε:πηγα σημερα σε γνωστο μαζντα συνεργειο........τα παιδια εξυπηρετικα........και τελικα ηταν δισκος πλατο............δεν ηταν τουρμπινα......στα 92000 χλμ..και μου ειπε οτι ειμαι και τυχερος που αντεξε τοσο..................ενταξει οκ.........δηλαδη οταν ειχα το Leon 2,0t γιατι δεν ηθελε, που ειχα βαλει και revo και εσκαβε το εργαλειο? εσκαβε κυριολεκτικα....270 hp ηταν το θηριο.......και εδω που το παταω με .....χαρη το γκαζι μου βγαλε......δισκο παλτο ....................τι να πω..!!!!!!!!!!!!!!!για το ποσο δεν αναφερομαι..........που ζητανε...

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες