fotis7 έγραψε:... για ενα συνεργειο που βρισκεται και μακρυα απο το σπιτι μου ...

), γνωρίζω πολύ καλά που να δω, πως θα δω και τι θα δω. Εκεί που δούλεψα σχημάτισα μια "Χ" γνώμη, απόκτησα μια "Α" εμπειρία, οπότε θέλω τώρα να είμαι παρών. 

speeddriver έγραψε:Ο Παναγιώτης "pankrok" έχει δίκιο που λέει "αν ξέρεις" και επειδή στο παρελθόν δούλεψα ως ηλεκτρολόγος αυτ/των σε κεντρική αντ/πεία (όχι), γνωρίζω πολύ καλά που να δω, πως θα δω και τι θα δω. Εκεί που δούλεψα σχημάτισα μια "Χ" γνώμη, απόκτησα μια "Α" εμπειρία, οπότε θέλω τώρα να είμαι παρών.
![]()

whitemps έγραψε:speeddriver έγραψε:Ο Παναγιώτης "pankrok" έχει δίκιο που λέει "αν ξέρεις" και επειδή στο παρελθόν δούλεψα ως ηλεκτρολόγος αυτ/των σε κεντρική αντ/πεία (όχι), γνωρίζω πολύ καλά που να δω, πως θα δω και τι θα δω. Εκεί που δούλεψα σχημάτισα μια "Χ" γνώμη, απόκτησα μια "Α" εμπειρία, οπότε θέλω τώρα να είμαι παρών.
![]()
Αν ηξερα ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα αφηνα κανεναν να βαλει χερι ακομα και αν ηταν γιαπωνεζος!

speeddriver έγραψε:... Εκεί που δούλεψα σχημάτισα μια "Χ" γνώμη, απόκτησα μια "Α" εμπειρία, οπότε θέλω τώρα να είμαι παρών.![]()

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης